Samsung RB34K6032SS/EF

Daca aveti incredere intr-un producator de renume precum Samsung, cu siguranta veti adora combinele frigorifice facute de acestia sud coreeni talentati in ceea ce priveste productia de electrocasnice. Iar printre acestea se numara si combina frigorifica Samsung RB34K6032SS/EF, un model de culoare gri. (Doar acum la reducere)

Samsung RB34K6032SS/EF

Despre Samsung RB34K6032SS/EF

Dimensiunile sale sunt potrivite, fiind genul de produs inalt si ingust. Volumul este de 344 L, ceea ce o face o combina foarte incapatoare si generoasa, mai ales ca ea are in dotare si o multime de rafturi inovatoare.

Samsung RB34K6032SS/EF
Combina frigorifica Samsung RB34K6032SS/EF, 344l, Clasa A++, Full No Frost, Power Cool, Power Freeze, Compresor Digital Invertor, Display, H 191cm

Insa, asta nu este tot. Samsung ofera mult mai multe de atat. Iata despre ce este vorba mai exact.

Despre Samsung RB34K6032SS/EF

Combina frigorifica Samsung RB34K6032SS/EF – analiza din punct de vedere al caracteristicilor

Citeste si despre Star-Light FTTM-98APP

Combina frigorifica Samsung RB34K6032SS/EF face parte din clasa A+. Acest lucru se traduce printr-un consum considerabil redus in cazul acestui model. Ei i se adauga si sistemul No Frost, adica performante bune, in ciuda faptului ca este vorba de o clasa economica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Sistemul No Frost este renumit pentru faptul ca el nu usuca alimentele, ci pur si simplu le raceste bine. Mai mult decat atat, in cazul acestei combine nu putem vorbim de gheata. Alimentele sunt pastrate in cele mai bune conditii, indiferent ca este vorba de frigider sau congelator.

Desi are aspectul exterior asemanator cu al combinelor obisnuite, in ceea ce priveste interiorul, lucrurile stau putin diferit. Ea include o multime de rafturi si compartimente. De exemplu, exista un compartiment special creat pentru fructe si legume. Partea de pe usa poate fi folosita pentru sticle, chiar daca unele dintre acestea sunt putin mai voluminoase. Practic, producatorii Samsung au fost atenti si au pus accentul pe ideea de organizare, astfel incat sa ajute utilizatorul sa economiseasca timp.

Citeste si despre Samsung RH56J6917SL

Indiferent cine cauta in frigider, acesta va gasi repede ceea ce are nevoie. Compresorul de tipul Digital Inverter determina nu mai putin de 7 niveluri de racire care actioneaza perfect in interiorul combinei, fara a-i afecta performantele. Acesta face totodata ca zgomotul sa fie redus, iar uzura sa fie in timp combatuta. Scopul este ca utilizatorii sa se bucure de combina vreme mai indelungata, fara a intampina vreun fel de probleme din cauza uzurii morale sau a altor asemenea fenomene.

In cazul acestui model exista un sertar special creat pentru carne si peste. Acestea au parte de savoare, fapt care le influenteaza si textura. Drept urmare, Samsung nu se ocupa doar de gust si miros, ci si de aspect. Alimentele arata bine, semn ca sunt proaspete si tocmai bune de consumat. Perioada de pastrare a legumelor si fructelor este si ea prelungita. Power Cool este o alta functie buna a dispozitivului care determina o racire rapida. Aceasta se realizeaza atat de repede incat, vara, cand temperaturile sunt ridicate, aceasta combina este vazuta ca o binecuvantare pentru utilizatori. Chiar si pentru cei mai pretentiosi.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul care a fost stabilit pentru combina frigorifica Samsung RB34K6032SS/EF nu ar trebui sa-l suprinda pe utilizator. Trebuie tinut cont de faptul ca investitorii au ales sa creeze un design placut pentru acest model, facandu-l in acelasi timp sa fie performant.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply