Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA

Combina frigorifica Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA este cu siguranta o alegere buna daca va doriti un produs bun, capabil de a-si face treaba bine si a impresiona placut utilizatorii. Drept urmare, investirea intr-un astfel de produs nu este deloc o decizie de regretat. Si iata de ce.(Doar acum la reducere)

Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA

Despre Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA

Combina frigorifica Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA inseamna inovatie si un stil practic. Volumul sau este deosebit de generos, fiind de 445 L, ceea ce o face o combina frigorifica recomandata pentru familii. Insa, acesta nu este singurul detaliu care o face un model inteligent si eficient.

Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA
Combina frigorifica Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA, 445 l, Clasa A+, 6th Sense , Full No Frost, Dispenser apa, H 195.5 cm, Inox

Combina frigorifica Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA – cam tot ce v-ati putea dori de la un model Whirlpool

Despre Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA

Combina frigorifica Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA nu este deloc o exceptie atunci cand vine vorba de tehnologia al 6-lea simt. Practic, acesta este cel care o ajuta sa mentina un nivel de temperatura interioara optima, astfel incat alimentele sa fie bine racite, dar nu inghetate. In plus, acest nivel de temperatura face ca umiditatea sa fie si ea conform standardelor.

Citeste si despre Arctic AK60360+

Poate ca aveati impresia ca fructele si legumele se strica inainte de vreme din cauza ca nu este suficient de racoare in frigider. Insa, acest lucru nu este neaparat adevarat. Si umiditatea influenteaza modul de pastrare intr-o masura destul de mare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dincolo de asta, in cazul acestui model vorbim de un sistem Full No Frost. Iar pentru performante cu adevarat sporite in ceea ce priveste pastrarea mancarurilor, No Frost nu mai este de ajuns. Este necesar un sistem de tipul Full No Frost care sa nu usuce alimentele si care sa le prelungeasca durata de pastrare, astfel incat sa fie combatut fenomenul de risipa. Dupa cum stiti, tara noastra este campioana la kilogramele de mancare aruncata.

Clasa de eficienta energetica trebuie mentionata, deoarece ea reprezinta unul dintre principalele criterii care influenteaza decizia de cumparare. Iar ea este A+. Acest lucru face ca utilizatorul sa se bucure de un produs destul de economic, fara ca performantele sa fie in vreun fel reduse. Iar cu tehnologia Al Saselea Simt, utilizatorul reuseste sa obtine un produs cu 30% mai economic decat alte modele.

Citeste si despre Arctic AK54305NFMT+

Activ 0 grade este un produs perfect pentru depozitarea de carne si peste. In special pentru peste proaspat pe care urmeaza sa-l integrati in mancaruri delicioase. Acest compartiment creeaza mediul perfect pentru pastrarea alimentelor mentionate anterior, sustinandu-le proprietatile nutritionale.

Functia numita �Alarma Temperatura� are in vedere linistea utilizatorului. Practic, aceasta are rolul de a-l avertiza sonor in cazul in care temperatura a crescut in interiorul combinei. In felul acesta, cel care foloseste produsul va stii ca alimentele sale nu sunt depozitate in conditii de siguranta deplina si va prelua controlul. Si apropo de control, panoul este unul electric, usor de folosit. Il putem cataloga drept intuitiv.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Usile combinei sunt reversibile, ceea ce il face pe utilizator sa se simta in control. El poate deschide produsul in stanga sau in dreapta. Dincolo de asta, carcasa acestui dispozitiv este cu sistem anti-amprenta. Asadar, pe combina gri inox nu vor ramane urme neplacute.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply