Arctic AK54305NFMT+

O combina moderna este precum modelul Arctic AK54305NFMT+, un produs care pentru o suma bine stabilita ofera o multime de atribute interesante, incepand cu o partea de design si continuand cu cea de referitoare la caracteristicile tehnice. (oferta de AZI aici)

Arctic AK54305NFMT+

Despre Arctic AK54305NFMT+

Combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+ este genul incapator, avand o culoare gri. In plus ea are un agent de racire bun, reprezentat de R600a.

Arctic AK54305NFMT+

Combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+, 266 l, H 181.2, Clasa A+, No Frost, Gri

In ceea ce priveste zgomotul, nu se poate spune ca sta prea rau nici aici. Acesta este de 42 dB, ceea ce o face un model suficient de silentios pentru cei care vor sa se odihneasca, chiar daca camera lor se afla in apropiere de locul in care a fost asezata combina.

Despre Arctic AK54305NFMT+

Combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+ – de ce sa faceti o asemenea alegere

Citeste si despre Liebherr K 3130

In primul rand, ar trebui sa va convinga volumul, adica dovada aca aceasta combina este incapatoare. Mai precis, vorbim in acest caz de 266 L, ceea ce o face un model potrivit. Exista, intr-adevar si combine mai mari, care ajung lejer la un volum de 500 de L, insa pentru familii obisnuite, de pana la 4 membrii, o combina precum Artic este suficienta. Iar cand spunem acest lucru luam inclusiv in considerare

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

In alt doilea rand, nu aveti cum sa nu remarcati sistemul No Frost. Acesta se ocupa de racirea in bune conditii a alimentelor, incepand cu fructele si legumele, si terminand cu carnea, lactele, mancarurile gatite, dulciurile, etc. De ce ne-am referit mai intai la fructe si legume? Ei bine, pentru ca acestea au nevoie de o umiditate si o temperatura speciala pentru a face fata provocarilor. Mai precis, ele isi pot pierde prospetimea daca nu ar exista sistemul No Frost, precum si un compartiment special pentru depozitatea lor.

In al treilea rand, prin achizitionarea acestei combine scapati de trei factori daunatori: mirosuri, bacterii si gheata. Dupa cum proababil intuiti, No Frost nu ingheata alimentele, ci doar le raceste. Totodata., mirosurile sunt tinute la distanta prin eliminarea bacteriilor. Este un cerc bine definit. Iar combina Arctic AK54305NFMT+ face fata in orice situatie.

Citeste si despre Heinner HCF-306A+

In al patrulea rand, amintim eficienta energetica. Aceasta combina se afla in clasa A+, ceea ce inseamna un consum foarte redus de energie electrica. Fast Freeze Zone este un alt atu al modelelor Artic. Mai precis, astfel de combine sun cele care racesc intr-un timp foarte scurt alimentele, avand rolul de a nu le afecta prospetimea, desigur. Este unul dintre atributele de top al combinelor moderne, fiind extrem de apreciat.

In al cincelea rand, pretul este mic, comparativ cu cel al altor combine care au dotari asemanatoare. Si nu trebuie uitat faptul ca absolut toate materialele folosite pentru a confectiona combina sunt de buna calitate. Numai daca aruncam o privire asupra rafturilor realizate din sticla securizata intelegem acest lucru. Totodata, trebuie luate in considerare si usile care sunt reversibile.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acestea ofera libertate utilizatorului, determinand o deschidere spre stanga sau dreapta. Si apropo de acest lucru, combina vine si cu atributul mix zone. Acesta face ca indiferent de dimensiune, recipientele sa poata fi depozitate in conditii bune.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply