Sharp SJXP700GSL

Fiecare dintre noi prefera un anumit tip de mancare sau un anumit stil de bucatarie insa fie ca gatiti multa carne, ca preferati gama vegana sau orice altceva frigiderul sau produsul frigorific este prezent cam in orice locuinta.(vezi reducerile de AZI)

Sharp SJXP700GSL

Despre Sharp SJXP700GSL

Exista persoane care din aceasta gama prefera unele mai voluminoase sau foarte voluminoase insa exista si persoane care vad Sharp SJXP700GSL ca un model fiabil. Un frigider cu doua usi precum acesta poate fi insa cu atat mai de dorit cu cat este unul modern si elegant datorita nuantei de argintiu sticla pe care o are.

Sharp SJXP700GSL
Frigider Sharp SJXP700GSL, 578 l, Clasa A++, Ioni Plasmacluster, J-Tech Inverter, H 185 cm, Argintiu Sticla

Elemente ale aspectului si designului impresionant pe care Sharp SJXP700GSL il are veti avea si manerele usilor celor doua compartimente. Per ansamblu putem spune ca este vorba despre un frigider modern si cu finisaje foarte reusite ce poate face parte din orice bucatarie.

Despre Sharp SJXP700GSL

Modern pana la capat

Citeste si despre Heinner HCF-306A+

Alegerea unui frigider cu doua usi poate fi facuta in detrimentul unei combine frogorifice sau a unui model side by side insa si ceea ce ofera Sharp SJXP700GSL ca si spatiu de pastarre este destul de important. Pentru a ajunge la asezarea efectiva a alimentelor in interior trebuie sa vedem asezarea efectiva a acestui model in bucatarie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Priumul element de luat in calcul cand vine vorba despre instalarea Sharp SJXP700GSL este gabaritul sau iar pentru a fi adus la usa voastra sau in bucatrie veti avea de carat 86kg. Daca am trecut de asta putem sa ii alegem locul potrivit prin faptul ca masoara 185 cm in inaltime, 80 cm in latime iar pentru adancime 73.5 cm.

Cum dimensiunea este una destul de impunatoare cu siguranta si posibilitatile de stocare vor fi cel putin la fel si asta pentru ca volumul net este unul de 578l. Cum este vorba despre un frigider cu doua usi veti avea pentru Sharp SJXP700GSL un frigider al carui volum este de 430l iar pentru produse congelate veti avea un volum net de 148l.

Citeste si despre Sharp SJXE680MBK

Utilizarea compartimentelor tine si de ceea ce inseamna elemente interne si pentru congelator veti avea un compartiment dar si o capacitate de congelare de pana la 7kg in 24h. In privinta frigiderului Sharp SJXP700GSL ceea ce veti putea utiliza este unul dintre cele 3 rafturi din sticla asezate functie de nevoie, unul dintre rafturile de pe usa sau compartimentul pentru fructe si legume.

Partea de intretinere in ceea ce tine ambele compartimente este legata de prezenta unor sisteme de dezghetare automata insa pe langa asta veti avea marele beneficiu adus de prezenta unui sistem de racire de tip No Frost. Acest sistem permite sa aveti un control complet asupra functionarii si a umiditatii sau temperaturii dar aduce si alte plusuri cum ar fi sistemul cu ioni Plasmacluster sau J-Tech Inverter si totul cu un consum de energie specific clasei A++.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Fiecare frigorific este important iar un model care este modern, economic ca si consum de energie sau silentios datorita unui zgomot de doar 36dB este cu siguranta unul care ar fi preferat in orice locuinta sau in orice bucatarie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply