Star-Light CFM-203AP

O lada frigorifica se poate dovedi ca fiind un ajutor foarte mare in situatia in care spatiul pe care ti-l ofera congelatorul clasic nu este suficient. Intr-adevar, daca ai o familie mare, gatesti des etc, un simplu congelator nu poate cuprinde toate produsele alimentare de care ai nevoie, de aceea, un model ca aceasta lada frigorifica Star-Light CFM-203AP poate sa reprezinte mana de ajutor de care ai nevoie in bucatarie.(vezi disponibilitatea)

Star-Light CFM-203AP

Despre Star-Light CFM-203AP

Aparatul este o lada frigorifica ce are un volum net total de 203 litri, spatiu foarte mare, pe care nu il vei gasi niciodata intr-un congelator clasic. Modelul are un compartiment si o capacitate de congelare de noua kilograme in 24 de ore, sistem de dezghetare de care dispune fiind manual.

Star-Light CFM-203AP
Lada frigorifica Star-Light CFM-203AP, 203 l, Clasa A+, Alb

Avand in vedere faptul ca lada frigorifica Star-Light CFM-203AP e un produs care trebuie sa stea in priza non-stop, o clasa de eficienta energetica superioara este recomandata, pentru a nu consuma mai multa energie electrica decat ar fi nevoie.

Despre Star-Light CFM-203AP

Caracteristici generale

Citeste si despre Star-Light FTTM-113AP

Consumul energetic este de 219 kWh/an, iar, in 24 de ore, acesta este de numai 0.6 kWh. In ambele situatii, consumul este foarte mic, de aceea, aparatul face parte din clasa de eficienta energetica A+.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Ca design, modelul are un stil standard si are culoarea alba, deschiderea standard fiind verticala si manerul, orizontal integrat. Termostatul aparatului este reglabil. Ca functii, aceasta lada frigorifica Star-Light CFM-203AP se poate lauda cu functia de super congelare, aceasta reusind sa raceasca alimentele asezate in aparat intr-o perioada foarte scurta de timp. Pe langa aceasta, aparatul are si roti pentru o deplasare cat mai usoara, dar si un condensator integrat. Produsul are un cos interior.

Dimensiunile sale sunt atractive, de 85 x 94.5 x 52.3 de centimetri (I x L x A), cu o greutate de 33 de kilograme. Aparatul are un singur compresor. Sistemul sau de racire este static. Clasele climatice de care dispune lada frigorifica Star-Light CFM-203AP sunt N si ST. Agentul de racire este R600a. Aparatul este destul de silentios, producand doar 41 de decibeli, referitor la zgomotul sau.

Citeste si despre Gorenje ORB152CH

Dispozitivul se remarca prin faptul ca poate sa conserve alimentele dorite foarte bine, pentru o perioada lunga de timp, fara sa faci un consum prea mare de energie. Asadar, poti sa pastrezi la conservat o cantitate chiar mare de alimente, pentru ca aparatul are un design interior optimizat, care a fost creat in asa fel incat sa poti sa profiti la maximum de spatiul oferit. Pentru ca are roti foarte rezistente, poti sa muti usor lada frigorifica Star-Light CFM-203AP acolo unde iti doresti; asadar, aparatul este unul foarte usor manevrabil.

Ca sa cumperi produsul acesta, nu ai nevoie de o suma mare de bani, ci, din contra, se poate spune ca lada frigorifica Star-Light CFM-203AP este, de departe, unul dintre cele mai accesibile astfel de produse de pe piata, costand mai putin de 1.000 de lei.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Modelul de lada frigorifica Star-Light CFM-203AP este perfect pentru orice familie, din mai multe puncte de vedere, de aceea, nu trebuie sa eziti sa il cumperi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply