Liebherr Premium CBNPbe 5758

Ce culoare ar trebui sa aiba o combina frigorifica? Majoritatea sunt imbracate in carcase gri, de tip inox, albe sau negre. Insa, la fel de usor de asortat se dovedesc si combinele bej, exact asa cum este modelul Liebherr Premium CBNPbe 5758, un produs care pe noi ne-a impresionat placut si pe care am dori sa-l prezentam. (ACUM la reducere)

Liebherr Premium CBNPbe 5758

Despre Liebherr Premium CBNPbe 5758

Combina Liebherr Premium CBNPbe 5758 are un volum de aproape 400 de L, (381 L mai exact), ceea ce o situeaza in categoria celor mari. Sistemele sale de functionare, pe care le vom explica treptat sunt de tipul NoFrost, BioFresh si DuoCooling. Cu alte cuvinte sunt ideale pentru orice tip de alimente, indiferent cat de pretentioase se dovedesc.

Liebherr Premium CBNPbe 5758
Combina frigorifica Liebherr Premium CBNPbe 5758, 381 l, NoFrost, BioFresh, DuoCooling, Clasa A++, Bej

In plus, producatorul Liebherr este unul de renume. Vine cu o experienta de peste 60 de ani si produse cu o calitate superioara. Toate acestea sunt insotite de un design atractiv si, deopotriva elegant.

Despre Liebherr Premium CBNPbe 5758

Combina frigorifica Liebherr Premium CBNPbe 5758 – o combina cu atribute inteligente

Citeste si despre Beko RDNE505E20DZX

Dincolo de designul interesant al acestei combine, modelul Liebherr Premium CBNPbe 5758 este unul exact asa cum indica si denumirea sa: premium. Iar asta pentru ca toti cei care au spus da acestui produs, alegerea se dovedeste excelenta datorita unui sistem de tipul NoFrost.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Acesta este responsabilul cu buna pastrare a alimentelor, indiferent de tipul acestora. Ba mai mul. Alimentele nu sunt sub nicio forma inghetate, ci doar racite bine, rapid si eficient, prin curenti de aer care inconjoara uniform fiecare produs.

Din punct de vedere al racirii, nu putem sa nu vorbim despre BioFresh, un atribut pe care l-am amintit inca de la inceputul acestui material. Mai precis, BioFresh este cel care pastreaza alimentele proaspete, pentru o perioada mai indelungata de timp. Temperatura de depozitare este de 0 grade, iar umiditatea este setata in raport cu aceasta. Printre alimentele care isi gasesc usor loc in sertarele in care fuctioneaza BioFresh se numara fructele si legumele.

Citeste si despre Midea HD-400RWEN1

Aceste alimente destul de perisabile isi pastreaza proprietatile bune, printre care amintim si nutrientii ce ne fac sa le consumam. In plus, No Frost este renumit pentru faptul ca scuteste utilizatorul de povara dezghetarii periodice a frigiderului sau congelatorului. Si totul fara a afecta functionarea.

Sistemul DuoCooling este renumit pentru faptul ca el foloseste doua circuite de racire. Astfel, congelatorul nu este sub nicio forma influentat de temperatura din frigider si vice-versa. Transferul de aer nu se produce intre compartimente, iar acestea sunt pastrate in cele mai bune conditii. Iar prin VarioSpace, sertarele confectionate din sticla, pot fi mutate, astfel incat sa fie creat spatiu mai mare pentru alimentele voluminoase. Poate la un moment dta va doriti sa introduceti un tort in frigider sau o oala mare cu supa sau ciorba si este nevoie de extraspatiu.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si toate aceste performante ale combinei Liebherr Premium CBNPbe 5758 sunt oferite cu un consum foarte redus de energie. Ea face parte din clasa A++, ceea ce o situeaza printre modele destul de economice. Pretul combinei frigorifice Liebherr Premium CBNPbe 5758 este si el in raport cu dotarile pe care aceasta le ofera.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply