LG GBF60NSFZB

Un element important intr-o bucatarie il reprezinta combina frigorifica. Cu cat va include mai multe tehnologii si functii performante de pastrare a alimentelor, cu atat alimentele vor fi pastrate mai sanatos. Un model bun din aceste puncte de vedere este si combina frigorifica LG GBF60NSFZB (cea mai buna oferta aici).

LG GBF60NSFZB deschis

Despre  LG GBF60NSFZB

Avand culoare argintiu, aceasta combina frigorifica va fi mai usor de asortat in bucatarie. Mai dispune de o deschidere standard spre partea dreapta, dar si de usi reversibile, folositoare in vederea schimbarii directiei acestora. Greutatea unei astfel de combine frigorifice este de 80 kg. Dimensiunile (l x L x A) sunt de 201 x 59.5 x 70.1 cm.

LG GBF60NSFZB
Combina frigorifica LG GBF60NSFZB, Full No Frost, 339 l, Clasa A++, H 201 cm, Dispenser apa, Inox

Pastrarea alimentelor in aceasta combina frigorifica va fi un mare avantaj avand in vedere faptul ca, atat congelatorul, cat si frigiderul dispun de sistemul de racire modern de tip No Frost. De asemenea, dispune de o capacitate cat pentru o intreaga familie, avand in vedere volumul net total este de 339 l. Acest aparat electrocasnic mai include si un afisaj de tip LED.

LG GBF60NSFZB

Combina frigorifica LG GBF60NSFZB – caracteristici tehnice importante

Nu se mai pune la indoiala faptul ca aceasta combina frigorifica are un consum redus de curent electric, avand in vedere clasa de eficienta energetica de tip A+++. Volumul net de care dispune congelatorul acestei combine frigorifice este de 93 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Capacitatea de care dispune frigiderul este potrivita, fiind de 246 l. In plus, volumul brut total este si el de 375 l. Astfel ca, acest model va avea un consum energetic de 266 kWh/an. Este important de precizat si dispensarul pentru apa pe care il are acest aparat electrocasnic. Puteti organiza alimentele in frigider in functie de tipul acestora avand la dispozitie 3 rafturi, care sunt realizate din sticla. Merita spus si faptul ca acest frigider detine un sistem de dezghetare automat. Usa frigiderului este si ea bine compartimentata avand 4 rafturi. Compartimentul pentru fructe si legume va asigura o pastrare mai sanatoasa a alimentelor.

Cele 3 compartimente ale congelatorului va vor sta si ele la dispozitie in vederea depozitarii alimentelor. Un alt beneficiu adus acestei combine frigorifice este sistemul de dezghetare automat al congelatorului. Pentru a sti cate alimente se pot congela, trebuie sa aveti in vedere capacitatea de congelare, aceasta fiind de 9 kg/24 h. Avand o iluminare interioara, acest model va avea o vizibilitate pe masura.

LG GBF60NSFZB – alimentele sunt pastrate sanatos

Combina frigorifica LG GBF60NSFZB beneficiaza de functia Eco, dar si de functia de super-congelare. Sistemul de avertizare pentru usa deschisa al acestei combine frigorifice nu va lasa sa treaca timpul astfel incat aceasta sa ramana prea mult deschisa. Fiind o combina frigorifica cu diverse caracteristici tehnice bune, va include si suporturi speciale pentru sticle, pentru oua sau o tava pentru gheata. Compresorul acestei combine frigorifice este cel care va asigura racirea in mod uniform a acestui aparat electrocasnic. Un alt detaliu important de mentionat este clasa climatica, aceasta fiind SN – T.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Agentul de racire al combinei frigorifice LG GBF60NSFZB este de tipul R600a. De asemenea, fara alimentarea la curentul electric, acest model va avea o autonomie de 16 h. Aceasta combina frigorifica nu produce mult zgomot, avand in vedere faptul ca are un nivel al zgomotului de 37 dB. Pretul sau va va pune pune putin pe ganduri inainte sa achizitionati acest model, insa, merita sa aveti o astfel de combina frigorifica in bucataria dumneavoastra.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply