Indesit LR7 S1 W

Daca va cautati o combina frigorifica pentru intreaga familie, noi avem o sugestie. Insa pentru a va lamuri cum stau lucrurile in vederea achizitiei unui astfel de aparat electrocasnic bun trebuie sa observati daca acesta respecta cateva criterii. Astfel ca, ar trebui sa aiba un volum potrivit pentru o familie, o clasa de eficienta energetica buna, dar si diverse accesorii si rafturi utile. O sugestie buna este si combina frigorifica Indesit LR7 S1 W (acum la cel mai mic pret).

Indesit LR7 S1 W

Despre  Indesit LR7 S1 W

Atunci cand achizitionati o combina frigorifica trebuie sa tineti cont de dimensiunile pe care le are aceasta pentru a vedea daca se potriveste spatiului de acasa. Astfel ca, acest model are dimensiuni (l x L x A) de 176 x 59.5 x 65.5 cm.

Indesit LR7 S1 W
Combina frigorifica Indesit LR7 S1 W, 307 l, Clasa A+, H 176, Alb

Este importanta si culoarea, acest model fiind de culoare alba, ceea ce inseamna ca se va asimila usor bucatariei unde o veti aseza. Deschiderea standard a acestei combine frigorifice este spre partea dreapta.

Ce trasaturi tehnice reprezinta combina frigorifica Indesit LR7 S1 W ?

Daca sunteti o familie formata din 3 sau 4 membrii, va veti indrepta spre achizitia unei combine frigorifice care sa aiba un volum mai mare, precum de 307 l. Aceasta va avea un congelator destul de incapator al carui volum va fi de 111 l. De asemenea, frigiderul este si el important, tocmai de aceea trebuie precizat faptul ca are un volum de 196 l. De asemenea, va veti bucura de un consum redus al curentului electric, acest model fiind dotat cu o clasa energetica buna, A+. De asemenea, va veti astepta la un consum energetic de 309 kWh/an.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Frigiderul combinei frigorifice Indesit LR7 S1 W este echipata cu 3 rafturi. Aceasta combina frigorifica isi pastreaza compartimentul pentru legume si fructe, fiind si el un plus. Pe de alta parte, trebuie precizat si faptul ca aceasta combina frigorifica are un sistem de dezghetare de tip automat pentru frigider si un sistem de dezghetare manual pentru congelator. Despre rafturile frigiderului mai trebuie spus ca sunt concepute din sticla.

Mai mult, partea interioara a usii frigiderului are si ea 3 suporturi. Congelatorul combinei frigorifice din gama Indesit va pune la dispozitie pentru asezarea alimentelor 3 compartimente. De asemenea, capacitate de congelare pe care o va avea a acest congelator va fi de 5 kg/24 h.

Indesit LR7 S1 W – un aparat electrocasnic de nadejde

Acest model mai dispune si de luminare interioara, aceasta fiind utila atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii, datorita acestei functii alimentele vor fi mai usor de gasit. Un alt aspect important de luat in calcul este nivelul de zgomot produs. Despre aceasta combina frigorifica trebuie spus faptul ca nu este un model silentios intrucat produce un nivel al zgmotului de numai 38 dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

De asemenea, pentru oua veti dispune de un suport special unde le veti putea depozita. Un accesoriu des intalnit pe care in regasim si la acest model este tava pentru gheata. Avand in vedere faptul ca acest model multe dintre avantajele unui aparat electrocasnic de calitate, pretul sau este potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply