Samsung RS552NRUA1J

Avantajele unui side by side sunt multe. Un astfel de aparat electrocasnic este ales de majoritatea utilizatorilor pentru functiile, capacitatea, dar si designul pe care il are. Insa, nu tot ce se afla pe piata acestor electrocasnice este ceea ce cautati, tocmai de aceea un model modern pe care vi-l recomandam este side by side Samsung RS552NRUA1J (vezi cea mai buna oferta).

Samsung RS552NRUA1J

Despre Samsung RS552NRUA1J

Renumit pentru designul elegant, un side by side poate contribui mult la aspectul bucatariei. Astfel, manerul vertical integrat si culoarea alba a acestui model vor contribui la stilul minimalist al incaperii. Ca dimensiuni este ceva mai mare, acestea (l x L x A) fiind de 178.9 x 91.2 x 70 cm. Greutatea acestui side by side din gama Samsung este de 117 kg.

Samsung RS552NRUA1J
Side by side Samsung RS552NRUA1J, 538 l, Clasa A+, Full No Frost, H 179 cm, Alb

O functie de mare utilitate pe care o au frigiderul si congelatorul este sistemul de racire de tip No Frost. Datorita acestui sistem, gheata nu isi va face loc pe alimente sau pe peretii acestuia. Este stiut faptul ca un side by side este spatios, tocmai de aceea si acest model are un volum net total de 538 l.

Samsung RS552NRUA1J

Importanta caracteristicilor tehnice la Samsung RS552NRUA1J

Veti putea depozita o cantitate destul de mare de alimente in frigider multumita spatiului mare al frigiderului, mai exact, de 341 l. Nici congelatorul nu se afla mai prejos, volumul sau net fiind de 197 l. Modalitatea de afisaj a modelului side by side Samsung RS552NRUA1J este de tip LED.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Clasa de eficienta energetica in care se inscrie acest model este A+, ceea ce inseamna ca nu va avea un consum ridicat de curent electric. Va fi usor sa va organizati alimentele in frigiderul acestui side by side, intrucat acesta dispune de 5 rafturi. Sunt destul de rezistente, fiind din sticla securizata. Organizarea frigiderului nu se opreste aici, intrucat si usa are amplasate 4 suporturi, iar in interior se mai regaseste si un compartiment pentru fructe si legume.

In ceea ce priveste congelarea alimentelor, veti avea disponibile 4 compartimente ale congelatorului. Nu trebuie ignorata capacitatea de congelare intrucat, datorita acesteia, veti sti ce cantitate de alimente veti putea congela. De aceea, congelatorului acestui side by side ii revine o capacitate de congelare de 12 kg/24 h.

Samsung RS552NRUA1J – un side by side care isi merita locul in bucataria dumneavoastra

Drept accesoriu al acestui side by side este suportul sau pentru oua. Twin Cooling+ este functia special creata pentru pastrarea prospetimii fructelor. O temperatura potrivita va impiedica formarea ghetii deasupra fructelor. De asemenea, mai dispune si de Twist icemaker. In plus, datorita functiei Multiflow, aerul va circula la fel de bine in tot aparatul electrocasnic. Acest model include toate clasele climatice, ceea ce reprezinta un avantaj: SN-N-ST-T.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Agentul de racire folosit al acestui side by side este R600a. Side by side Samsung RS552NRUA1J este programat sa aiba o autonomie fara curent de 12 ore. Nivelul de zgomot al acestui side by side ajunge la 43 dB. Compresorul acestui model este unul modern, fiind de tip Digital Inverter, care va reduce consumul de energie. Nu se va pune la indoiala calitatea acestui side by side, tocmai de aceea are si un pret crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply