Beko RCNE520E20DZM

Cu siguranta multi dintre dumneavoastra va aflati in situatia in care nu sunteti decisi ce model de combina frigorifica sa cumparati si analizati diverse oferte de pe piata  Modelul Beko RCNE520E20DZM (vezi AICI pretul din promotie)  poate constitui o varianta demna de luat in considerare chiar si pentru cei care au standarde ridicate. Mai jos veti regasi principalele atuuri ale acestui model al producatorului din Turcia.

Beko RCNE520E20DZM

Despre Beko RCNE520E20DZM

Producatorul Beko vine in intampinarea clientilor sai cu unul din cele mai reusite si performante modele de combina frigorifica. Modelul Beko RCNE520E20DZM este prevazut cu compartimentul special EverFresh+, care a fost proiectat pentru a putea pastra in cele mai bune conditii prospetimea verdeturilor si a legumelor pana la 30 de zile. Cu ajutorul curentilor de aer si datorita umiditatii din interior, efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor este mult redus. Totodata este prelungita durata de conservare cu pana la 3 ori, fata de frigiderele obisnuite.

Beko RCNE520E20DZM
Combina frigorifica Beko RCNE520E20DZM, 450 l, Clasa A+, NeoFrost, H 192, Marble

Ion Guard, este o alta functie importanta care este regasita la aceasta combina frigorifica. Aceasta functie are rolul de a neutraliza microorganismele si bacteriile care determina mirosuri neplacute in interior. Aerul din interior se mentine in felul acesta curat, iar alimentele dumneavoastra se vor pastra mai mult timp.

Beko RCNE520E20DZM

Beko RCNE520E20DZM- performanta si eficacitate

Tehnologia NeoFrost regasita la modelul Beko RCNE520E20DZM este foarte eficienta deoarece asigura conditiile perfecte de conservare. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati care actioneaza in mod independent in cele 2 compartimente. Tehnologia are rolul de a preveni amestecarea mirosurilor si ajuta la distribuirea uniforma a umiditatii si la restabilirea intr-un timp scurt a temperaturii din interior, dupa ce este deschisa usa. Legumele si fructele se mentin mult timp ca si cum ar fi fost culese de curand.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Filtrul activ de carbon cu care este conceput acest aparat frigorific are rolul de a elimina mirosurile neplacute, care inevitabil apar si totodata determina circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand un nivel crescut de igiena.

Volum generos si numeroase functii pentru confortul dumneavoastra

Combina frigorifica Beko RCNE520E20DZM are un volum total de 450 de litri, dintre care 326 sunt alocati frigiderului si restul de 124, congelatorului.  Puteti constata, dupa aceste date ca modelul este unul cu un spatiu generos, perfect pentru familii care au si copii. Frigiderului are 2 rafturi si 3 suporturi dispuse pe usa.

Congelatorul dispune de 3 compartimente si are o capacitate de congelare de 6 kg/24 de ore. Modelul are functie de super-racire si sistem de avertizare in cazul in care uitati sa inchideti usa- acest sistem este foarte eficient mai ales daca aveti copii si acestia deseori umbla in frigider fara insa a mai inchide si usa. Un alt element important pe care este indicat sa il stiti este constituit de rezervorul de apa SlimTank.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Modelul Beko RCNE520E20DZM este unul care merita atentia oricarei persoane interesate de o combina frigorifica de calitate si cu multiple functii. Acest aparat frigorific este conceput in asa fel incat sa poata fi pe placul cat mai multor persoane. Datorita consumului energetic foarte bun si a volumului mare se potriveste perfect pentru o familie care are si copii. Pretul produsului este tentant, trebuie doar sa va convingeti singuri de acest aspect.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply