Arctic ANC246+

Pentru ca pastra alimentele intr-un mod cat mai sanatos si pe o perioada mai lunga de timp, este necesar sa achizitionati un congelator cat mai bun. Acesta trebuie sa aiba o capacitate de depozitare potrivita necesitatilor fiecarei familii, astfel incat sa va bucurati de cat mai multe alimente pastrate corespunzator. Un model ce include o capacitate destul de buna de congelare este congelatorul Arctic ANC246+ (vezi AICI cel mai bun pret).

Arctic ANC246+

Despre Arctic ANC246+

Pe de o parte, acest aparat electrocasnic este de culoare alba, ceea ce inseamna ca poate fi usor de asortat bucatariei dumneavoastra. Usile acestui model sunt reversibile, iar acest aspect va va oferi posibilitatea sa asezati aparatul electrocasnic in locul unde doriti.

Arctic ANC246+
Congelator Arctic ANC246+, 215 l, Clasa A+, H 151 cm, Fast Freeze XL Zone, Alb

Deschiderea de tip standard a acestor usi este spre partea dreapta. De asemenea, manerul acestuia este vertical. Despre usi mai trebuie spus si faptul ca se vor deschide destul de larg, mai exact, la 120° C. In ceea ce priveste dimensiunile(l x L x A) pe care le are acesta, trebuie spus ca sunt de 151 x 59.5 x 60 cm. Nu in ultimul rand, greutatea sa este de 51.5 kg.

Arctic ANC246+

Caracteristici referitoare la domeniul tehnic al congelatorului Arctic ANC246+

Pe de alta parte, acest congelator dispune de o capacitate generoasa de depozitare, aceasta fiind de 215 l. De asemenea, volumul brut total este si el de 240 l. Clasa de eficienţă energetică a acestuia este una destul de economică, aceasta fiind A+. Despre consumul energetic al acestui congelator, trebuie spus ca este de 257 kWh/an.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest congelator!

Congelatorul Arctic ANC246+ este un model destul de compartimentat, astfel incat sa puteti organiza destul de bine alimentele. Mai exact, numarul compartimentelor pe care le are acesta este de 6. Capacitatea de congelare pe care o are acest produs este de 14 kg/24 h, acesta fiind o capacitate buna. De precizat este si functia de super-congelare cu care este prevazut acest model. Un alt aspect de luat in calcul al acestui congelator este si sistemul antibacterian, acesta fiind util in vederea protejarii frigiderului de diverse bacterii. Sistemul de avertizare pentru usa deschisa este un alt beneficiu oferit de acest congelator.

Arctic ANC246+ – un model generos si economic

Despre panoul de control al acestui model, trebuie spus faptul ca este de tip LED. Datorita acestuia, temperatura va fi setata mult mai usor. Un compartiment util de care dispune acest congelator este Fat Freeze XL Zone. Acesta este de dimensiuni ceva mai mari, ceea ce inseamna ca puteti sa depozitati o cantitate ceva mai mare de alimente. In plus, acesta detine  si setarile de congelare rapida, dar si alte tipuri de congelare, astfel incat sa puteti alege tipul potrivit de setare pentru alimente.

Acest model prezinta si o tava pentru gheata. De mentionat este si compresorul pe care il are. Mai mult, clasa climatica in care se incadreaza acest dispozitiv este SN-T. De asemenea, prezinta si o autonomie destul de buna fara curent elctric, aceasta fiind de 16 ore. Nivelul de zgomot produs nu este unul prea ridicat, acesta fiind de 42 dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Pretul Congelatorului Arctic ANC246+ este unul destul de potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply