Star-Light CFM-146AP

Cautati o solutie pentru conservarea alimentelor un timp mai indelungat si mai sanatos si nu stiti ce aparat electrocasnic ar fi mai potrivit? Noi avem o recomandare, mai exact, o lada frigorifica. Aceasta este o optiune buna pentru familiile, care au nevoie sa pastreze alimente si feluri de mancare un timp mai lung. Aceasta vine cu mai multe avantaje, precum un consum mai redus de energie electrica, un spatiu mai mare pentru depozitarea alimentelor. De asemenea, o lada frigorifica nu are dimensiuni prea mari, fiind mai usor sa ii gasiti un spatiu in locuinta dumneavoastra. Un exemplar bun, pe care trebuie sa il aveti, este Lada frigorifica Star-Light CFM-146AP (vezi AICI pretul de azi).

Star-Light CFM-146AP

Despre Star-Light CFM-146AP

Stilul acestui model este standard, avand o deschidere verticala. De asemenea, manerul este orizontal integrat. Greutatea acestui model este de 27 kg, fiind destul de potrivita. Potrivit ca dimensiuni (l x L x A), acestea fiind de 85 x 73 x 52.3 mm, puteti aseza lada frigorifica in spatii medii.

Star-Light CFM-146AP
Lada frigorifica Star-Light CFM-146AP, 146 l, Clasa A+, Alb

Despre aceasta lada frigorifica trebuie mentionat faptul ca include o capacitate destul de buna, aceasta fiind de 146 l, ceea ce inseamna este potrivita pentru o familie cu ceva mai multi membrii. Aceasta va fi de ajutor in vederea aprovizionarii cu alimente, indiferent de volumul acestora.

Star-Light CFM-146AP

Star-Light CFM-146AP – trasaturi tehnice importante

Este o lada frigorifica eficienta din punct de vedere al consumului de curent electric, intrucat apartine clasei de eficienta energetica A+. Acesta este un aspect demn de luat in considerare, intrucat nu veti mai da sume mari pe facturile la curentul electric.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Congelatorul acestui model are un volum de 146 l. De asemenea, acesta detine un compartiment, unde veti putea depozita diverse alimente. Sistemul de dezghetare al congelatorului este manual. Important de mentionat este si consumul energetic pe an, acesta fiind de 190 kW. De asemenea, in 24 h, acest consum energetic este de 0,52 kW. Despre capacitatea de dezghetare a congelatorului trebuie spus ca este si ea de 6.5 kg/24 h.

Star-Light CFM-146AP – potrivita oricarei locuinte

Aceasta lada frigorifica are inclus si un termostat reglabil, fiind un mare plus intrucat veti putea controla temperatura astfel incat sa fie compatibila cu diverse alimente. O caracteristica de notat pe care o incorporeaza Lada frigorifica Star-Light CFM-146AP este functia de super-congelare. Aceasta este importanta intrucat veti putea congela alimentele intr-un timp cat mai scurt, si o veti putea activa oricand aveti nevoie.

In plus, acest model incorporeaza si roti pentru deplasare usoara. Despre Lada frigorifica Star-Light CFM-146AP, mai trebuie spus si faptul ca dispune si de un condensator integrat. De asemenea, mai are si un cos interior. O alta caracteristica importanta este si condensatorul pe care il are acest model. Trebuie tinut cont si de clasa climatica in care se incadreaza, aceasta fiind de tipul ST. In plus, agentul sau de racire este R600a.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Autonomia fara curent a acestui aparat electrocasnic este de 35 de ore, aceasta fiind destul de buna. Nivelul de zgomot al acestui model este de 41 dB, nefiind unul prea ridicat. Lada frigorifica Star-Light CFM-146AP are un raport calitate-pret bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply