Star-Light CFM-99AP

O lada frigorifica este un aparat electrocasnic important pentru orice locuinta. Daca aveti nevoie sa pastrati alimente pe o perioada cat mai lunga de timp si cat mai sanatos, este important sa achizitionati un model cat mai bun. De asemenea, in functie de necesitatile pe care le aveti. trebuie sa alegeti modelul a carui capacitate sa vi se potriveasca. Un model cu o capacitate de 100 l este potrivit pentru a depozita alimente, cat sa acopere destul de multe necesitati. Un astfel de aparat electrocasnic nu trebuie sa consume nici mult curent electric, pentru a va scuti de bani dati in plus. O recomandare buna, ce detine aceste caracteristici este Lada frigorifica Star-Light CFM-99AP (acum in promotie).

Star-Light CFM-99AP

Despre Star-Light CFM-99AP

Partea exterioara a acestei lazi frigorifice este de culoare alba, stilul sau fiind standard. De asemenea, manerul integrat este orizonal, iar deschiderea standard este verticala. Acest model cantareste o greutate de 24 kg. De asemenea, dimensiunile acestuia model (l x L x A) sunt de 85 x 56.5 x 52.3 cm, ceea ce inseamna ca isi va gasi un loc destul de usor.

Star-Light CFM-99AP
Lada frigorifica Star-Light CFM-99AP, 102 l, Clasa A+, Alb

Aceasta lada frigorifica este conceputa astfel incat sa sa puteti utiliza spatiul cat mai organizat. Referitor la volumul net total al acestui model, trebuie spus faptul ca este de 102 l, fiind o capacitate destul de buna pentru a depozita strictul necesar.

Ce caracteristici tehnice are lada frigorifica Star-Light CFM-99AP ?

Facand parte din clasa de eficienta energetica A+, acest model va avea un consum destul de redus de curent electric. Mai exact, consumul de energie electrica va fi mai redus cu pana la 20% mai scazut. De asemenea, consumul energetic al acesteia are o valoare de 168 kWh/an. Timp de 24 h, consumul energetic al sau este de 0.46 kWh. Lada frigorifica Star-Light CFM-99AP  dispune de o capacitate e congelare de 4.5 kg/24 h.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Util este si sistemul de dezghetare manual pe care il are acesta. Dintre optiunile functionale mentionam si termostatul reglabil. Datorita acestuia, veti putea regla temperatura de inghetare potrivita pentru alimente. Daca aveti nevoie ca alimentele sa fie congelate cat mai repede, puteti activa functia de super-congelare pe care o detine acest model. Un avantaj de luat in considerare este faptul ca aceasta lada frigorifica are in dotarea sa roti, datorita carora, aceasta va fi mai usor de deplasat dintr-un loc in altul.

Star-Light CFM-99AP – pastreaza alimentele cat mai bine

Aceasta lada frigorifica are si un condensator integrat. Cosul interior este si el util in vederea asezarii diverselor alimente. Trebuie precizat faptul ca Lada frigorifica Star-Light CFM-99AP este functioneaza pe baza unui compresor.

In ceea ce priveste agentul de racire, trebuie spus ca este R600a. Cat despre clasa climatica, trebuie spus ca aceasta este ST. Nu este o lada frigorifica prea zgomotoasa, nivelul de zgomot emis fiind de 41 dB. In cazul in care veti ramane fara curent electric, trebuie sa stiti faptul ca aceasta lada frigorifica are o autonomie destul de buna, aceasta fiind de 30 de ore.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Lada frigorifica Star-Light CFM-99AP are un pret potrivit, avand caracteristici destul de bune.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply