LG GBF59PZDZB

Daca ai nevoie de o combina frigorifica eficienta care sa fie eleganta, dar si sa functioneze inteligent, cea mai potrivita alegere pe care ai putea sa o faci este combina frigorifica LG GBF59PZDZB (acum la cel mai mic pret). Vei avea parte de alimente proaspete si gustoase o perioada mai lunga de timp si te poti bucura de suculenta frunctelor zi de zi. Combina frigorifica LG GBF59PZDZB imbina designul elegant cu functiile exceptionale pentru ca tu sa te bucuri de calitate mult timp.

LG GBF59PZDZB deschis

Despre LG GBF59PZDZB

Combina frigorifica LG GBF59PZDZB are un design elegant care va schimba aspectul bucatariei tale. Usile au deschiderea standard inspre dreapta, insa, in cazul in care este necesar, puteti sa le schimbati in partea opusa in functie de locul in care urmeaza sa plasati combina frigorifica.

LG GBF59PZDZB
Combina frigorifica LG GBF59PZDZB, Full No Frost, 314 l, Clasa A++, H 190 cm, Dispenser apa, Argintiu

Dimensiunile combinei frigorifice sunt de (I x L x A) 190 x 60.7 x 70.1 cm. Aceasta combina frigorifica va aduce un plus de modernism in bucataria ta. LG GBF59PZDZB are clasa energetica A++ care garanteaza un consum mult mai scazut de energie decat clasele energetice A sau A+, astfel ca vei face economie de curent electric, consumand doar 240 KW/an, si te bucuri de calitatea si prospetimea alimentelor cu un consum de energie foarte scazut.

LG GBF59PZDZB

In cazul unei defectiuni aparute la sursa de alimentare electrica, combina are o autonomie de pana la 16 ore, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji ca alimentele tale se vor dezgheta sau altera. Nivelul de zgomot este de 37 dB, astfel ca nu vei fi deranjat de zgomot in timp ce esti in bucatarie si combina frigorifica este in functiune.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica LG GBF59PZDZB – detalii despre frigider

In partea superioara a combinei frigorifice se afla frigiderul ce are un volum net de 225 litri, pentru ca sa poti depozita mai multe alimente odata, astfel ca poti face mai multe cumparaturi care sa iti ajunga o perioada de timp pentru a economisi bani si timp. Frigiderul are trei rafturi din sticla rezistenta care permit aranjarea alimentelor in interiorul frigiderului.

De asemenea, frigiderul are si un compartiment incapator cu partea frontala transparenta pentru depozitarea fructelor si a legumelor, pentru ca acestea sa se pastreze intr-un mediu potrivit care impiedica pierderea gustului si a mirosului natural. Pe usa frigiderului aveti la dispozitie trei compartimente, din care unul este potrivit pentru depozitarea sticlelor, tot aici gasind si dispenserul de apa, astfel ca aveti apa rece toata ziua. Umpleti rezervorul special cu apa si aveti apa rece doar prin apasarea clapetei, fara sa mai deschideti usa.

Congelatorul este plasat in partea de jos a combinei frigorifice LG GBF59PZDZB, acesta avand un volum net total de 93 litri. Cele trei sertare transparente sunt perfecte pentru depozitarea carnii si a pestelui si, datorita faptului ca sunt transparente, puteti vedea ce se afla in interior mult mai usor. Compartimentul mijlociu este mai mare, fiind potrivit pentru alimentele mai mari ca dimensiune. Capacitatea de congelare este de 9 kg in 24h.

Combina frigorifica LG GBF59PZDZB este dotata cu functii inteligente care fac utilizarea acesteia mult mai usoara. Functia Smart Diagnosis creeata special de LG permite rezolvarea cu usurinta a oricarei defecțiuni, folosind telefonul. Sistemul antibacterian asigura tinerea la distanta a microbilor si formarea mucegaiului. In cazul in care uitati una din usile combinei frigorifice deschisa, o alarma va va anunta acest lucru, pentru a nu avea neplacerea de a gasi toate alimentele dezghetate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Pretul acestei combine frigorifice este de aproximativ 2200 lei, un pret bun in raport cu calitatea.

Combina frigorifica LG GBF59PZDZB este cea mai buna alegere pentru tine daca obisnuiesti sa alegi calitatea. Designul si functiile fac ca aceasta combina frigorifica sa fie mult mai diferita de electrocasnicele din aceeasi categorie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply