Liebherr Confort CU 3311

Avand in vedere cat de multe modele de combine frigorifice exista pe piata la ora actuala, va fi foarte greu sa iti alegi un aparat care sa se plieze exact pe cerintele tale. De aceea, daca un model ca aceasta combina frigorifica Liebherr Confort CU 3311 (vezi cea mai buna oferta) iti place, cel mai probabil nu vei gasi alte modele care sa-ti placa la fel de mult, pentru ca multe combine sunt create aproape pentru a se plia pe gusturi individuale.

Liebherr Confort CU 3311 deschis

Despre Liebherr Confort CU 3311

Modelul de combina frigorifica Liebherr Confort CU 3311 are dimensiuni de 181.2 x 55 x 62.9 de centimetri (I x L x A), aspect foarte important – poate cel mai important – deoarece trebuie sa-i gasesti loc in caminul tau exact pe aceste dimensiuni, pentru a nu risca neplaceri de ordin estetic sau spatiale. Produsul se bucura de o autonomie de 27 de ore, adica poate sa pastreze alimentele la temperatura normala in aceasta perioada, fara sa fie conectat la energie electrica.

Liebherr Confort CU 3311
Combina frigorifica Liebherr Confort CU 3311, 294 l, Clasa A++, SmartFrost, H 181 cm, LED, Alb

Aparatul face parte din clasele climatice SN – T si are un nivel de zgomot pe care il poate atinge de 39 de decibeli, ceea ce il incadreaza in categoria aparatelor silentioase.

Liebherr Confort CU 3311

Design si caracteristici

Dispozitivul acesta are culoarea alba. Iluminarea interioara este asigurata de tehnologia LED si manerul este vertical. Deschiderea standard a usilor se face pe partea dreapta, insa, in cazul in care deschiderea aceasta nu iti convine, modelul are usi reversibile, deci poti sa schimbi acest sens catre stanga, daca se va potrivi mai bine cu spatiul din jurul aparatului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Volumul net total pe care il are combina frigorifica Liebherr Confort CU 3311 este de 294 de litri, cu un volum brut total de 304 litri. Volumul pe care il are congelatorul este de 84 de litri, restul de 210 litri revenindu-i partii de frigider. Asadar, dispozitivul prezentat este, de departe, unul foarte spatios, care te va lasa sa asezi aici toate produsele alimentare dorite.

Nivelul de energie consumata de combina frigorifica Liebherr Confort CU 3311 este unul mic, un avantaj foarte important pentru un aparat care va sta mereu in priza. Asadar, inregistrand un consum pe zi, in 24 de ore, de numai 0.575 kWh, iar intr-un an de 210 kWh, dispozitivul acesta e unul care a fost incadrat de catre specialistii in domeniu in clasa de eficienta energetica A++.

Frigiderul are patru rafturi si sistemul de dezghetare este automat. In schimb, congelatorul are un sistem de dezghetare manual si trei compartimente care au o capacitate de congelare mare, de patru kilograme in 24 de ore. Tot in congelator poti sa gasesti si functia moderna Vario Space. In plus, aparatul acesta dispune si de CoolPlus, SmartFrost si de FrostSafe.

Ca accesorii, dispozitivul se poate lauda cu suportul pentru sticle si o tava pentru gheata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Modelul de combina frigorifica Liebherr Confort CU 3311 este unul care se poate adapta usor oricarui mediu, fiind un aparat foarte modern, pe care poti sa mizezi, avand multe caracteristici atractive, dar si un pret care ii face dreptate si pe care nu trebuie sa cheltuiesti prea mult.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply