Liebherr Confort CUfr 3311

Alegerea unei combine frigorifice nu este tocmai foarte usoara, deoarece piata e foarte bogata cu astfel de produse, cu diferente substantiale intre ele. De exemplu, un aparat ca aceasta combina frigorifica Liebherr Confort CUfr 3311 (vezi acum noua oferta) e una cu adevarat atractiva, ce iti va atrage atentia prin foarte multe lucruri, fara ca pretul ei sa fie unul prea mare.

Liebherr Confort CUfr 3311 deschis

Despre Liebherr Confort CUfr 3311

Acest produs are dimensiunile de 181.2 x 55 x 62.9 de centimetri (I x L x A). Clasele climatice din care face parte sunt SN – ST. Autonomia sa este de 27 de ore, deci, in cazul in care produsul nu este conectat la o sursa de curent electric, combina frigorifica Liebherr Confort CUfr 3311 poate sa pastreze produsele din interior la o temperatura buna, in continuare, mai mult de o zi. Nivelul de zgomot produs de model este de 39 de decibeli, ceea ce il face sa fie un aparat silentios.

Liebherr Confort CUfr 3311
Combina frigorifica Liebherr Confort CUfr 3311, 294 l, Clasa A++, Smart Frost, H 181 cm, Rosu

Ca accesorii, aparatul include o tava pentru gheata si un suport pentru sticle. Volumul net total de care dispune aceasta combina frigorifica Liebherr Confort CUfr 3311 este de 294 de litri, iar volumul brut total este de 304 litri. Volumul net pentru congelator este de 84 de litri, iar volumul net pentru frigider este de 210 litri. Asadar, produsul acesta este, fara indoiala, unul foarte spatios, care iti va permite sa asezi in el toate alimentele dorite.

Liebherr Confort CUfr 3311

Atractivitatea acestui model

Pentru ca o combina frigorifica sta permanent in priza, trebuie sa ai grija ca aceasta sa aiba un consum cat mai mic de energie, ca sa nu ai o factura incarcata. Consumul energetic in 24 de ore al aparatului este de 0.575 kWh, iar consumul energetic este de 210 kWh pe an. De aceea, combina frigorifica Liebherr Confort CUfr 3311 face parte din clasa de eficienta energetica A++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Frigiderul are trei rafturi realizate din sticla si patru suporturi pentru usa. Sistemul de dezghetare pentru frigider este automat. In schimb, pentru congelator sistemul de dezghetare este manual. Tot aici se afla si trei compartimente, acestea avand o capacitate de congelare de patru kilograme in 24 de ore.

Modelul de combina frigorifica Liebherr Confort CUfr 3311 se remarca prin designul sau special, mai ales ca are culoarea rosie (vezi si modelul alb sau cel verde avocado), culoare care nu se regaseste foarte des in randul aparatelor electrocasnice. Deschiderea standard a usilor se face pe partea dreapta, dar, pentru ca aparatul e unul modern si dispune de usi reversibile, sensul de deschidere se poate face pe partea stanga. Manerul aparatului este vertical. Iluminarea interioara este asigurata de tehnologia LED.

Ca functii si optiuni, aceasta combina frigorifica Liebherr Confort CUfr 3311 dispune de FrostSafe, SmartFrost, sistem VarioSpace si CoolPlus, toate acestea avand ca scop asigurarea unei functionari cat mai bune a aparatului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Avand avantaje multiple, printre care si un design unicat, modelul de combina frigorifica Liebherr Confort CUfr 3311 este cel pe care multi oameni il prefera, mai ales ca are si un pret atractiv, ceea ce face ca investitia in acest aparat sa fie una care se merita indubitabil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply