Beko RCNA400K20DZP

Cand vine vorba de alegerea dispozitivelor frigorifice, exista doua tipuri de persoane. Pe de-o parte sunt cei care se arata preocupati de aspectele tehnice ale acestor produse, iar pe de alta parte sunt cei mai atenti la detalii, care acorda importanta si aspectului acestor dispozitive. Cei din cea de-a doua categorie sunt recunoscuti pentru faptul ca adesea rusesc sa ia decizii intelepte atunci cand vine vorba de investirea banilor lor, tinand cont de faptul ca frigiderul este printre primele lucruri care se remarca intr-o bucatarie. Tocmai de aceea, in acest material o sa va prezentam un model care merita cu siguranta sa fie o alegere de top. Este vorba de combina frigorifica Beko RCNA400K20DZP (vezi noua oferta).

Beko RCNA400K20DZP

Despre Beko RCNA400K20DZP

Ce face atat de special aspectul combinei frigorifice Beko RCNA400K20DZP? Culoarea sa eleganta, neagra. Desi majoritatea combinelor sunt albe sau gri inox, pentru acest model s-a ales o nuanta mai speciala, dar care se dovedeste si foarte usor de asortat cu orice tip de bucatarie, incepand cu cele clasice si teminand cu vintage sau moderne. Dimensiunile acestui model sunt de 201 x 59.5 x 65 cm.

Beko RCNA400K20DZP
Combina frigorifica Beko RCNA400K20DZP, 351 l, Clasa A+, H 201, Negru

Volumul net al acestui dispozitiv este de 351 L, dintre care 254 L sunt ai frigiderului, iar 97 sunt ai congelatorului. Frigiderul este dotat cu trei rafturi destul de mari, astfel incat sa incapa si acele alimente voluminoase. Demn de mentionat este si compartimentul special numit EverFresh+.

Beko RCNA400K20DZP inchis

Un aspect deosebit pentru combina frigorifica Beko RCNA400K20DZP

Aceasta este folosita de catre utilizatori pentru depozitarea fructelor, legumelor si verdeturilor, astfel incat acestea sa nu se ofileasca. Totul este posibil prin setarea corespunzatoare a temperaturii din interior si a nivelului de umiditate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Si pentru ca producatorii Beko au observat ca in zilele aglomerate avem tendinta de a fi destul de neglijenti si neatenti, acestia au inzestrat combina cu functia Buzzer, al carei rol este de a avertiza utilizatorul daca a lasat usa dispozitivului deschisa. Se poate intampla adesea ca cei mici sa fie mai putini atenti atunci cand vine vorba de combina frigorifica. Congelatorul dispune de trei rafturi la fel de incapatoare.

Dincolo de aspect – atribute inteligente pentru combina frigorifica Beko RCNA400K20DZP

Aceasta combina frigorifica este dotata cu cea mai performanta tehnologie de functionare: NeoFrost. Ea are rolul de a pastra alimentele reci, dar fara a crea acel strat de gheata care poate fi deranjant pentru utilizator. De asemenea, aceasta tehnologie nu vine singura, ci impreuna cu o functie ce asigura protectie antibacteriana, astfel incat bacteriile sa nu ajunga direct de pe garnitura dispozitivului pe alimente.

Sistemul NeoFrost este cel care utilizeaza energia electrica de care acest frigider are nevoie, intr-o maniera eficienta. Astfel, nu este de mirare clasa de eficienta a acestuia, care este A+, avand un consum cu 24% mai redus decat modelele din clasa A.

Desigur, exista si alte modele de dispozitive frigorifice care consuma mai putin precum aceasta combina, insa, chiar si asa, modelul acesta se dovedeste eficient din acest punct de vedere.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Concluzii

In concluzie, acest model de combina frigorifica de la Beko este o alegere buna, o exceptie fiind pretul care este usor piperat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply