Beko RCNA400E20ZGB

Cautati o combina frigorifica cu un design modern, care sa va scoata bucataria din banal, dar care sa dispuna si de tehnologie performanta? Un model conceput din sticla neagra, si care dispune de tot ce ii trebuie la partea tehnica, va va incanta cu siguranta. Acest model este combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGB (acum in oferta).

Beko RCNA400E20ZGB deschis

Despre Beko RCNA400E20ZGB

Aceasta combina frigorifica are un design modern, luand in considerare culoarea sa, care este negru. Modul de deschidere standard al acestei combine frigorifice este spre partea dreapta. Avand usi reversibile, veti putea schimba oricand directia in care se deschid acestea. Potrivit deschiderii usilor este manerul orizontal integrat. Dimensiunile (l x L x A) pe care le prezinta aceasta combina frigorifica sunt bune: 201 x 59.5 x 65 cm.

Beko RCNA400E20ZGB
Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGB, 347 l, Clasa A+, NeoFrost, H 201, Sticla neagra

Capacitatea de incarcare de 347 l pe care o are aceasta combina frigorifica o face potrivita depozitarii alimentelor cat pentru o familie medie. Ceva mai mare este volumul brut total, acesta fiind de 400 l. Pe de alta parte, acest produs apartine clasei de eficienta energetica A+, aceasta clasa reducand consumul de curent electric. Cu un afisaj de tip LCD, informatiile vor fi mai usor de urmarit.

Beko RCNA400E20ZGB

Informatii tehnice despre combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGB

Congelatorul este destul de spatios, volumul sau fiind de 97 l. Spatios este si frigiderul, intrucat detine un volum de 250 l. Despre consumul energetic acumulat al acestei combine frigorifice trebuie spus ca este de 346 kWh/an.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Un frigider spatios si organizat va avea un numar potrivit de rafturi, cele pe care le detine acest model fiind tocmai bune, mai exact 3 rafturi. Pentru a avea la indemana cat mai multe alimente, usa acestui frigider include 4 suporturi. Despre rafturile frigiderului mai trebuie precizat ca sunt concepute din sticla, acesta fiind un avantaj din punct de vedere estetic, dar si igienic.

Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGB mai are si un compartiment folositor pentru fructe si legume. Despre cele 3 compartimente ale congelatorului trebuie spus ca vor pastra o organizare mai buna in interiorul sau, fiecare tip de aliment fiind asezat la locul potrivit.

Capacitatea de congelare este si ea pe masura spatiului, fiind de 5 kg/24 h. Functia de super-congelare este si ea prezenta. De asemenea, functia de super-racire va garanta o racire a alimentelor mai rapida. Sistemul anti-bacterian va ajuta la eliminarea bacteriilor din interiorul aparatului electrocasnic. Sistemul de racire NeoFrost va garanta o racire uniforma a alimentor fara ca mirosurile sa fie amestecate.

Beko RCNA400E20ZGB – o alegere buna pentru o bucatarie moderna

Everfresh+ este compartimentul special unde legumele se vor pastra proaspete timp de 30 de zile. Umiditatea din interior, impreuna cu modul in care a fost conceput sertarul, va reduce ofilirea legumelor. Mai include si functiile: Compartiment 0 grade Celsius, dar si functia de ionizare IonGuard. Este necesar sa amintim si de tava pentru gheata, suportul pentru sticle si cel pentru oua.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGB include clasa climatica SN-T. De asemenea, autonomia fara curent a acestui produs este una ridicata, mai exact de 20 ore. In plus, nivelul de zgomot produs de aceasta combina frigorifica este de 43 dB. Avand in vedere designul pe care il are acest model, dar si celelalte dotari, putem spune ca nu are un pret ridicat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply