Beko RCNA400E30ZW

Daca preferati sa investiti intr-o combina frigorifica pentru a pastra alimentele cat mai mult timp, aceasta alegere este una care merita. Insa, pentru a va bucura de toate caracteristicile sale, trebuie sa acodati mai multa atentie in momentul achizitiei. Un exemplu bun este combina frigorifica Beko RCNA400E30ZW (cea mai buna oferta doar aici).

Beko RCNA400E30ZW deschis

Despre Beko RCNA400E30ZW

Daca faceti parte dintre cei care prefera varianta mai clasica, aceasta combina frigorifica este ceea ce cautati. Culoarea sa este alba, iar dimensiunile nu sunt prea mari. Mai exact, acestea (l x L x A) sunt de 201 x 59.5 x 65 cm. De asemenea, puteti opta pentru deschiderea standard spre dreapta a usilor sau sa le schimbati directia, acestea fiind reversibile.

Beko RCNA400E30ZW
Combina frigorifica Beko RCNA400E30ZW, 354 l, Clasa A++, NeoFrost, H 201 cm, Alb

Prima caracterististica demna de luat in calcul a combinei frigorifice din gama Beko este sistemul de racire No Frost pe care il detin congelatorul si frigiderul. In ambele compartimente, alimentele vor fi racite astfel incat gheata sa nu se acumuleze. Afisajul LCD va conferi un aspect placut designului, dar si usurinta in citirea diverselor informatii.

Beko RCNA400E30ZW

Partea tehnica a combinei frigorifice Beko RCNA400E30ZW

Combina frigorifica Beko RCNA400E30ZW dispune de un interior destul de incapator, volumul net total fiind de 379 l. Mai mult, congelatorul acesteia detine un volum destul de potrivit, fiind de 97 l. In frigider se va putea pastra o cantitate destul de mare de alimente, volumul sau fiind de 257 l. Tot despre frigider mai trebuie spus faptul ca are in interiorul sau 3 rafturi.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Avand in vedere realizarea lor din sticla securizata, vor fi mai rezistente si vor conferi un aspect mai placut. O utilitate aparte o au si cele 4 suporturi de pe usa, unde se pot aseza alimente de dimensiuni ceva mai mici. De asemenea, aveti la indemana si functia de super-racire.

Compartimentul pentru fructe si legume le confera acestora locul necesar pentru a fi pastrate, astfel incat mirosurile sa nu fie amestecate cu alte tipuri de alimente. Special creat pentru pastrarea legumelor si verdeturilor este si compartimentul EverFresh+. Acesta va reusi sa le pastreze ca in prima zi timp de 30 de zile. Cu siguranta v-ati saturat ca un aparat electrocasnic sa consume mult curent electric pentru care sa platiti sume mari la facturi. Tocmai de aceea, aceasta combina frigorifica are un consum scazut la curentul electric, clasa de eficienta energetica fiind A++. Pentru a sti mai exact, acest consum energetic va fi de 274 kWh/an.

Potrivit unei combine frigorifice moderne nu poate fi decat un sistem de dezghetare automat, inclus in dotarea frigiderului si al congelatorului. De asemenea, acest congelator va reusi sa congeleze o capacitate de 5 kg in 24 h, ceea ce este destul de potrivit, avand in vedere spatiul sau interior. Insa, pentru o varianta mai rapida, puteti alege functia de super-congelare. In privinta amenajarii interiorului sau, trebuie spus ca detine 3 compartimente. Mirosurile neplacute nu va vor mai da batai de cap, deoarece filtrul impotriva mirosurilor va curata interiorul, iar aerul va ramane curat.

Beko RCNA400E30ZW – o combina frigorifica performanta la un pret accesibil

Orice combina frigorifica trebuie tinuta departe de bacterii. Tocmai de aceea, sistemul antibacterian al acestui model va ucide bacteriile pentru a nu provoca diverse neplaceri. Sistemul de avertizare pentru usa deschisa va va atrage atentia oricand se intampla sa uitati usa frigiderului deschisa. In ajutorul eliminarii bacteriilor va veni si functia de ionizare IonGuard, aceasta absorbind si neutralizand microorganismele.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Bineinteles ca aceasta combina frigorifica include acesorii si pentru tipurile de alimente, care trebuie pastrate in siguranta, precum: suportul pentru oua, suportul pentru sticle, dar si tava pentru gheata. In cazul in care se produc diverse accidente si ramaneti fara curent electric, trebuie sa stiti ca aceasta combina frigorifica dispune de o autonomie fara curent electric timp de 20 de ore. Este prevazut si cu un compresor. De asemenea, nivelul de zgomot nu este nici prea ridicat, dar nici prea scazut, fiind de 40 dB. Combina frigorifica Beko RCNA400E30ZW are un pret accesibil pentru avantajele pe care le ofera.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply