Arctic ANC135+

Daca aveti alimente pe care vreti sa le pastrati timp indelungat este necesar sa achizitionati un congelator. Acesta trebuie sa includa si cateva caracteristici importante. De exemplu, trebuie ales un model cu o capacitate in functie de marimea familiei, sa aiba rafturi organizate si sa nu consume nici mult curent electric. Un model cu o capacitate potrivita unei familii medii si cu trasaturile mentionate este congelatorul Arctic ANC135+ (in oferta acum).

Arctic ANC135+

Despre  Arctic ANC135+

Acest congelator are dimensiuni ceva mai reduse fata de alte modele, fiind potrivit in spatii medii. Acestea (l x L x A) sunt de 101.7 x 54 x 60 cm. De asemenea, greutatea sa nu este prea mare, fiind de 36 kg. Despre culoarea sa, trebuie spus ca este albul, fiind des intalnita. In plus, daca l-ati asezat intr-un loc unde nu se pot deschide usile, sensul acestora se poate schimba fiind reversibile.

Arctic ANC135+
Congelator Arctic ANC135+, 117 l, Clasa A+, H 101.7 cm, Fast Freeze XL Zone, Alb

Mai puteti alege si varianta standard de deschidere, spre partea dreapta. Acest congelator are si un maner vertical. Tot despre usile frigiderului mai trebuie ca acestea au o deschidere destul de mare, mai exact de pana la 120°C, accesul la alimente fiind mai facil.

Arctic ANC135+

Trasaturile tehnice pe care le prezinta congelatorul Arctic ANC135+

Acest congelator este potrivit unei familii formata din 4 membrii, avand un volum net total de 117 l. De asemenea, volumul brut total este de 127 l. Congelatorul din gama Arctic se bucura de un consum redus de curent electric, intrucat face parte dintr-o clasa de eficienta energetica destul de buna, aceasta fiind A+. Astfel ca, nu veti mai da atat de multi bani pe facturile, care va cauzau dureri de cap.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest congelator!

Trebuie mentionat ca va avea un consum energetic de 200 kWh/an. In ceea ce priveste organizarea interioara a acestui model, trebuie spus ca este destul de buna, intrucat contine 4 compartimente utile in vederea depozitarii alimentelor pe categorii. De asemenea, capacitatea de congelare a acestui model este destul de mare, acesta fiind de 10 kg/24 h.

Insa, durata congelarii poae dura mai putin daca veti activa functia de super-congelare inclusa in componenta acestui model. Nu trebuie uitat nici de sistemul antibacterian al congelatorului Arctic ANC135+, care va proteja aparatul electrocasnic de bacteriile, ce pot dauna sanatatii dumneavoastra. Acesta le va elimina imediat, asfel incat congelatorul sa ramana curat.

Arctic ANC135+ – un congelator practic si eficient

Acest congelator mai are si un sistem de avertizare pentru usa deschisa. Acesta va va anunta indata ce usa acestuia va ramane deschisa, astfel incat sa nu se produca o dereglare a temperaturii in interiorul sau. Fast Free XL Zone este un compartiment de care va veti bucura cu siguranta. Acesta detine dimensiuni ceva mai mari, dar si setari de congelare mai multe. Astfel ca, veti putea activa orice tip de congelare. Tava pentru gheata este singurul accesoriu pe care il are acest congelator.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

De asemenea, tot unul singur este si compresorul. Un alt aspect important de precizat este clasa climatica, acest congelator incluzand-o pe cea de tipul SN-T. Acest model are si un panou tip LED usor de folosit. Veti putea selecta temperatura si functiile in diverse compartimente. Pretul pe care il are congelatorul Arctic ANC135+ este putin piperat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply