Beko GN163221S

Multe familii aleg sa utilizeze un side by side pentru faptul ca este spatios si bine organizat, ceea ce reprezinta o optiune buna. Acesta ar mai trebui sa aiba si un consum redus de curent electric, dar si tehnologie moderna. O varianta buna este modelul side by side Beko GN163221S (vezi cel mai mic pret).

Beko GN163221S deschis

Despre Beko GN163221S

In primul rand, marimea sa este destul de buna, dimensiunile (l x L x A) sale fiind de 179 x 91 x 72 cm. De asemenea, este un model care se remarca prin culoarea argintie. Usile se vor deschide cu ajutorul manerului sau vertical. Acest side by side apartine stilului standard.

 

Beko GN163221S
Side by side Beko GN163221S, 554 l, Clasa A+, H 179, Argintiu

Un side by side va fi ales intotdeauna pentru capacitatea sa mare, prin urmare si acesta va dispune tot de o astfel de capacitate, cea a acestui model fiind de 554 l. Volumul brut total este mai mare, fiind de 625 l. Bineinteles ca va fi un side by side indicat familiilor mai mari. Mai trebuie sa stiti faptul ca acest consum energetic va fi de 484 kWh/an. Side by side Beko GN163221S include un afisaj de tip LCD.

Beko GN163221S

Side by side Beko GN163221S – detalii despre partea tehnica

Veti avea un consum energetic redus la curentul electric, luand in considerare clasa de eficienta energetica pe care o are acest model, aceasta fiind A+. Un congelator incapator inseamna mai multe alimente congelate si pastrate pentru o perioada mai lunga de timp, acesta avand un volum net de 190 l. Este un model prevazut si cu un dispenser pentru apa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Pe langa faptul ca are un volum mare, este si suficient de organizat, frigiderul avand 4 rafturi in dotare. Sticla din care sunt realizate va conferi un aspect modern spatiului interior. Cele 4 suporturi din dotarea usii au o mare utilitate, intrucat alimentele vor fi mai aproape si mai usor de luat. De asemenea, acest side by side Beko GN163221S are si un compartiment pentru fructe si legume. Congelatorului ii sunt rezervate tot 4 rafturi, acestea contribuind la o mai buna organizare a alimentelor. Capacitatea de congelare de 13 kg/24 h reprezinta un mare beneficiu.

Iluminarea interioara de tip LED va include 2 avantaje, precum consumul redus de curent electric si o vizibilitate mai buna in interiorul frigiderului. Fiind un side by side modern, nu putea sa ii lipseasca nici functia de super-congelare sau cea de super-racire. In frigider se pot acumula diverse mirosuri neplacute. Tocmai de aceea, filtrul impotriva mirosurilor va absorbi aceste mirosuri, scapandu-va de ele. Benefic va fi si sistemul de avertizare pentru usa deschisa, deoarece, cu siguranta vor exista momente cand poate ramane deschisa pentru mai mult timp.

Side by side Beko GN163221S – o achizitie care merita

Are si un rezervor de apa SlimTank, care este plasat chiar in usa frigiderului. Sistemul de racire NeoFrost va proteja alimentele de formarea ghetii, acest sistem oferind o temperatura necesara pastrarii alimentelor. O functie moderna de care beneficiaza acest frigider este Ion Guard. Aceasta functie va elimina bacteriile din cauza carora apar diverse mirosuri neplacute. Compartimentul 0 grade Celsius va pastra alimentele pentru scurt timp, fara sa fie nevoie sa le raceasca prea mult.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Sticlele au si ele un suport special unde vor fi depozitate. De asemenea, un alt suport util este cel pentru oua. Nu trebuie uitat nici de tava pentru gheata. Cu o autonomie de 21 de ore, acesta va rezista destul de mult fara curent electric. In ceea ce priveste zgomotul produs, trebuie mentionat faptul ca acest side by side are un nivel de zgomot de 43 dB. Pretul sau este cam piperat, insa va veti bucura sa il aveti in bucatarie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply