Beko GNE114612X

Aparatele electrocasnice s-au dezvoltat incredibil de mult in ultimii ani, acestea incorporand functii pe care, in trecut, le credeam fictionale si futuristice. Acum, nu e deloc greu sa gasesti un frigider care sa aiba un volum foarte mare, sa nu se pateze si nici sa nu consume multa energie electrica, iar acest side by side Beko GNE114612X (pretul cel mai bun doar AICI) este exemplul perfect in acest sens.

Beko GNE114612X vedere deschis

Despre Beko GNE114612X

Ceea ce te va atrage la acest side by side Beko GNE114612X este designul sau foarte modern, care iti este cunoscut, cel mai probabil, din filmele americane – de aceea, acest tip de frigider mai este cunoscut si sub numele de frigider american. Modelul este facut din inox si are si culoarea pe care o are acesta. Ca design, acesta are un stil standard. Manerul sau este vertical, iar iluminarea interioara este data de tehnologia LED.

Beko GNE114612X
Side by side Beko GNE114612X, 540 l, Clasa A+, H 182, Inox antiamprenta

Dimensiunile sale sunt de 182 x 92 x 72 centimetri (I x L x A), cu o greutate de 118 kilograme. Aparatul are un compresor si face parte din clasele climatice SN – T. Pragul maxim de zgomot inregistrat este de 46 de decibeli. Autonomia sa este de 15 ore, adica poate sa functioneze mai mult de o jumatate de zi fara sa fie conectat la o priza.

Beko GNE114612X inchis

Detalii tehnice despre aparat

Acest side by side Beko GNE114612X dispune de sistemul modern de racire NO FROST, atat pentru frigider, cat si pentru congelator. Ca urmare, nu mai trebuie sa faci dezghetarea sa la cateva luni. Afisajul este si el modern, fiind de tip LCD.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Dispozitivul este cu adevarat spatios, avand un volum net total de 540 de litri, deci nu se mai pune problema sa nu ai loc in frigider pentru toate produsele sale alimentare. Volumul net pentru congelator este de 155 de litri, ceea ce este foarte mult pentru un congelator, iar restul de 385 de litri apartin de frigider. Volumul sau brut este de 610 litri.

Consumul energetic este de 455 KWh pe an, ceea ce nu este mult, tinand cont de dimensiunile pe care le are aparatul. Ca urmare a acestui consum redus, modelul de side by side Beko GNE114612X a fost inclus de catre specialisti in clasa de eficienta energetica A+.

Frigiderul are doua rafturi din sticla si sase suporturi pe usa, dar si un compartiment pentru legume si fructe. Congelatorul are patru compartimente si o capacitate de congelare cu adevarat mare si potrivita unui astfel de aparat, de 13 kilograme in 24 de ore.

Modelul side by side Beko GNE114612X include mai multe functii moderne, printre care se numara functia de vacanta, functia de super-racire, cea de super-congelare, un filtru impotriva mirosurilor, un sistem antibacterian, un sistem de avertizare pentru usa deschisa, dar si Ion Guard, Blue Light si Active Fresh. Ca accesorii, vei gasi un suport pentru sticle si unul pentru oua.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cumparand modelul de side by side Beko GNE114612X, iti vei imbunatati bucataria si stilul de viata, de aceea aceasta investitie este una care se merita cu adevarat.

9.5 Total Score
Side by side Beko GNE114612X: paseste in viitor

Side by side Beko GNE114612X - un model care te va impresiona de la o prima vedere, functii moderne, capacitate mare, pret accesibil.

PROS
  • Pret foarte bun pentru asemenea dotari
  • O compartimentare foarte buna
  • Deschiderea usilor la 120 de grade
CONS
  • Manerele sunt din plastic
  • Rafturile sunt lungi si cam fac balans
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply