Arctic ANL296+

Arctic au o oferta variata de produse, dar un lucru ramane constant. Mai exact, aceste frigidere romanesti sunt unele dintre cele mai ieftine de la noi de pe piata, iar nivelul de calitate este unul mai mult decat rezonabil. Depinde foarte mult si ceea ce cauti, dar, in general, acest brand iti pune la dispozitie ceea ce ai nevoie, indiferent daca discutam despre produse foarte ieftine si simple sau despre unele mai complexe. Arctic ANL296+ (vezi AICI cea mai noua oferta) este un model mai special, fiind construit in special pentru a fi folosit ca aparat secundar. In acelasi timp, e destul de incapator, asa ca pe  unii i-ar putea chiar surprinde.

Arctic ANL296+ vedere deschis

Design clasic, dar volum mare

Arctic ANL296+ arata asa cum o fac multe produse ale firmei. Este alb si nu foarte mare, dar nici foarte modern din punct de vedere vizual. Acesta este un aparat cu o singura usa, reversibila si prevazuta cu maner. Este adevarat ca alte frigidere au un look mai spectaculos, dar cred ca, dat fiind pretul de achizitie, nici acestuia nu ii puteai cere prea multe.

Arctic ANL296
Frigider cu o usa Arctic ANL296+, 286 l, Clasa A+, H 151 cm, Alb

Un avantaj de luat in calcul este ca nu ocupa mult spatiu si ca nu e prea inalt. In mare, as spune ca arata bine intr-un birou sau intr-o camera de camin. Si acasa e ok, dar cred ca, pentru a te bucura de ce ofera acesta, mai ai nevoie de inca un aparat, mai mare si care sa aiba si congelator.

Arctic ANL296+ inchis

Da, din pacate, acest model este unul fara congelator, chiar daca volumul e mare, de 286 l. Si, cum nu il poti folosi pentru a depozita alimente pe termen mai lung, e destul de clar de ce spun ca mai trebuie unul in casa pe langa el. Pana acolo insa, nu ar trebui sa uitam ca Arctic ANL296+ este mare, deci e util in conditiile in  care il cumperi pentru ce trebuie si nu din greseala.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Cu Arctic ANL296+ gheata nu reprezinta o problema

Frigiderul este unul dotat cu sase rafturi. Este adevarat ca ele sunt din sarma, deci mai putin elegante, dar, in conditiile in care compartimentarea e atat de buna, putem ierta. Astfel, frigiderul e bun si daca vrei sa tii in el pachete mici, dar si daca il folosesti pentru vase sau pachete mari (poti scoate usor un raft sau doua pentru a face si mai mult loc decat atat).

Exista si un compartiment pentru legume si fructe (ceea ce deja e clasic), iar pe usa se gasesc inca cinci rafturi (pentru sticle, borcane si alte cutii), dintre care unul este facut special pentru oua.

Arctic ANL296+ nu este un frigider extrem de modern, dar e totusi unul nou, deci problema acumularilor de gheata a fost in mare parte rezolvata. In continuare ar fi nevoie sa il scoti din priza de vreo doua ori pe an sa se mai odihneasca, dar nu se pune problema dezghetarii, sistemul fiind unul automat. Si cum nu exista congelator (de regula, la aparatele mai ieftine, acestea nu prezinta un sistem automat de dezghetare), e clar ca nu vei avea nicio grija din acest punct de vedere.

In rest, functiile sunt putine. Modelul are sistem antibacterian si termostat reglabil, dar, sa fim seriosi, acestea nu sunt chiar niste caracteristici cu care sa te poti lauda cu adevarat. Pana la urma, Arctic ANL296+ este un frigider simplu si fara prea mari pretentii, deci este normal sa nu vina cu multe tehnologii in plus, unele care ar creste pretul in mod suplimentar.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Clasa energetica e ok si, combinata cu volumul mare, dar nu imens, aduce un consum decent. Arctic ANL296+ face parte din categoria A+, asa ca ajunge sa consume undeva la 130 KW pe an, adica foarte putin.

Concluzii

Arctic ANL296+ este un frigider care, desi nu are congelator, are un volum mai mare decat al altor modele care au si aceasta parte. Asa ca se poate spune ca in el incape multa mancare, doar ca nu poate sa fie tinuta prea mult acolo. Lipsa congelatorului poate sa fie prevazuta ca un minus, dar, in acelasi timp, determina si un consum energetic mai scazut. De aceea as spune ca un astfel de frigider ar sta cel mai bine intr-un birou, adica intr-un loc unde trebuie sa depozitezi mai multe alimente sau bauturi, dar unele din ele se consuma de la o zi la alta. Dar, cu un pret asa bun, il poti cumpara si pentru acasa, ca aparat secundar.

8 Total Score
Arctic ANL296+, frigider fara congelator, dar care recupereaza printr-un volum mare

Arctic ANL296+ - frigider cu o usa, un volum mare, un consum scazut de energie, silentios, si toate acestea la un pret foarte bun.

PROS
  • Volum foarte mare
  • Pret excelent
  • Sistem automat de dezghetare
CONS
  • Designul banal si cam invechit
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply