Indesit RAA 29

Achizitionarea unui frigider poate fi o decizie destul de dificila, avand in vedere faptul ca sunt atat de multe modele pe piata din care clientii pot alege. Intr-adevar, unele dintre ele sunt mai sofisticate, in timp ce altele aleg sa mizeze pe simplitate. Dar, in fond, cel care sta la baza deciziei este scopul unei astfel de achizitii. Pentru persoanele care isi doresc un frigider potrivit ca dimensiune si eficient, o recomandare buna este un model precum Indesit RAA 29 (acum la cel mai mic pret).

Indesit RAA 29 deschis

Despre Indesit RAA 29

Daca, de exemplu, se urmareste gasirea unui frigider foarte incapator, o recomandare buna este un mode side by side, ideal pentru familii numeroase. Daca o persoana care are obiceiul de a calatori foarte des se afla in cautarea unui frigider, acesta nu trebuie sa fie foarte sofisticat si nici generos din punct de vedere al volumului.

Indesit RAA 29
Frigider cu doua usi Indesit RAA 29, 212 l, Clasa A+, H 143 cm, Alb

Indesit RAA 29 este un frigider de culoare alba, o culoare destul de des intalnita in cazul multor electrocasnice. Aceasta nu este asa dificil de curatat, mai ales daca se foloseste un detergent special pentru astfel de electrocasnice. In ceea ce priveste dimensiunea acestui frigider, nu se poate spune ca aceasta este foarte mare.

Indesit RAA 29

Mai multe detalii despre designul frigiderului cu doua usi Indesit RAA 29

Este vorba de un frigider care isi gaseste loc cu usurinta chiar si in locuintele mai putin generoase. Cele doua usi care fac parte din dotarea frigiderului, ajuta utilizatorul sa fie mult mai bine organizat atunci cand vine vorba de asezarea alimentelor. Astfel, congelatorul este situat in partea de sus.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Volumul net al frigiderului Indesit RAA 29 este unul destul de generos, fiind de 212 L. Din acesta, 41 L sunt rezervati pentru congelator, iar 171 pentru frigider. Clasa de eficienta a dispozitivului este A+, ceea ce reprezinta un adevarat atu pentru utilizator, deoarece acest lucru aduce importante economii la factura de energie electrica. Mai precis, frigiderul prezentat inseamna un consum energetic anual de 226 KWh.

Numarul de rafturi, un alt aspect important atunci cand vine vorba de alegerea unui frigider, este de 4. Tot 4 sunt si suporturile de pe usa, care se dovedesc foarte folositoare. Lipsesc, in schimb, compartimentele pentru legume si fructe si tava pentru gheata, niste aspecte care pot reprezenta un dezavantaj pentru utilizator.

In ceea ce priveste congelatorul, capacitatea sa de congelare este de 2 kg/24 ore. Nu este o capacitate foarte generoasa, insa, spre deosebire de alte modele asemanatoare, acest congelator este dotat cu doua compartimente.

Nivelul de zgomot al frigiderului este de 42 dB, fiind ceva mai scazut decat alte modele din aceeasi gama Indesit care au, de regula, 44 dB. Acest lucru este un avantaj pentru utilizatorul care prefera sa nu-i fie perturbata linistea sau concentrarea. Autonomia dispozitivului, in schimb, este ceva mai mica decat in cazul altor frigidere, fiind de doar 20 de ore.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In ceea ce priveste pretul ales pentru acest produs, se poate spune ca acesta este unul care corespunde dotarilor, ceea ce inseamna ca frigiderul este o alegere buna. In plus, el se bucura de buna reputatie a produselor Indesit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply