Beko RSSA445K21XP

In prezent, pe piata exista numeroase modele de aparate frigorifice, iar atunci cand luam decizia de a achizitiona unul, uneori intampinam greutati; fie nu gasim un frigider care sa intruneasca toate cerintele noastre, fie pretul de achizitie este prea mare sau nu suntem multumiti de compartimentarea acestuia. Hotararea trebuie sa fie punctul de plecare pentru a gasi modelul cel mai potrivit de frigider pentru familia dumneavoastra. Ulterior trebuie sa aveti foarte bine stabilit bugetul pe care doriti sa il alocati si apoi, bineinteles, ce anume va doriti de la un frigider. Pentru cei care au nevoie doar de un frigider performant, fara congelator, modelul prezentat aici – Beko RSSA445K21XP (vezi cea mai buna oferta) poate reprezenta solutia ideala.

Beko RSSA445K21XP

Despre Beko RSSA445K21XP

Acest frigider este inclus in gama ConfortTech Line care imbina in mod armonios designul inovator cu tehnologia de ultima generatie prin intermediul caracteristicilor auto defrost si safety glass. Prin intermediul functiei Auto defrost, scapati de grija formarii ghetii in interiorul frigiderului. Rafturile safety glass sunt foarte rezistente, concepute special pentru a sustine o greutate considerabila, de maxim 25 de kilograme.

Beko RSSA445K21XP
Frigider cu o usa Beko RSSA445K21XP, 402 l, Clasa A+, LED, Inox Antiamprenta

In cadrul modelului de frigider cu o usa marca Beko, veti regasi 5 astfel de rafturi. Producatorul a ales sa monteze si un suport special pentru a pune ouale si unul pentru sticle, situate pe usa frigiderului. Fructele si legumele dumneavoastra pot fi pastrate intr-un compartiment spatios, accesul facandu-se rapid prin sistemul rotativ de deschidere a cutiei.

Beko RSSA445K21XP inchis

Tehnologie inovatoare de la Beko

Acest model de frigider detine functia de avertizare sonora; aceasta se activeaza dupa un minut in care usa frigiderului ramane deschisa. Aceasta functie se poate dovedi deosebit de utila, mai ales cand aveti copii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Volumul net total al acestui frigider Beko RSSA445K21XP este de 402 litri; tinand cont ca aparatul nu contine si partea de congelator, rezulta un spatiu foarte generos in care puteti depozita alimentele dumneavoastra in cele mai bune conditii. Nu trebuie sa va mai faceti griji ca alimentele pe care le aveti, mancarea gatita, legumele si fructele abia cumparate din piata nu vor avea loc in frigider; aveti suficient spatiu pentru a le depozita, iar rafturile rezistente va vor fi de mare ajutor.

Consum energetic foarte redus

Consumul energetic este de 150 KWh/an, ceea ce inseamna foarte putin, daca facem comparatie cu alte modele, mai ales cu cele care au si congelator. Frigiderul acesta face parte din clasa energetica A+, deci consuma cu pana la 24% mai putina energie electrica fata de cele din categoria A. Factura la energie electrica nu va fi cu mult diferita fata de cea actuala, ba chiar este posibil sa fie mai mica, daca intentionati sa inlocuiti vechiul frigider zgomotos si neincapator cu acest model performant si economic in acelasi timp.

Frigiderul Beko RSSA445K21XP este conceput cu sistemul usi reversibile; directia in care usa frigiderului se deschide se poate schimba, in functie de spatiul pe care il detineti, datorita balamalelor laterale suplimentare. Chiar daca locuiti intr-un apartament mai mic, iar spatiul este mai mereu un impediment, acum, datorita acestui sistem, puteti uita de inca o grija, putand monta frigiderul exact acolo unde doriti.

Iluminare LED

Acest aparat frigorific este dotat cu un sistem de iluminare LED pe verticala care este aplicat pe peretii laterali ai acestuia; sistemul performant asigura o iluminare omogena si eficienta in interiorul frigiderului.

Pentru a fi siguri ca bacteriile sunt tinute la distanta de interiorul frigiderului dumneavoastra, producatorul turc Beko a implementat o garnitura de etansare a usii care contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor. Asadar, putem vorbi despre protectie antibacteriana prin intermediul usii frigiderului si, implicit, de alimente ferite de bacterii si microorganisme.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Modelul de frigider cu o usa Beko RSSA445K21XP are culoarea inox, manerul este vertical si are un nivel de zgomot foarte scazut: doar 39 dB. Veti remarca in mod cert diferenta fata de alte modele la capitolul zgomot.

In cazul in care detineti deja o combina frigorifica, este foarte util acest model de frigider; in felul acesta folositi la maxim intregul sau spatiu si va bucurati pe deplin de compartimentarea inteligenta si functiile sale.

Concluzii

Daca pana in prezent era dificil poate sa gasiti un model de frigider care sa nu aiba integrat si congelatorul, iata ca, datorita firmei Beko, va puteti bucura de un astfel de aparat frigorific. Performantele sale, consumul foarte redus de energie, precum si functiile implementate sunt atuurile modelului Beko RSSA445K21XP. Acesta se va integra perfect in bucataria dumneavoastra, dovedindu-si utilitatea inca din primele ore de functionare. Produsul prezentat se gaseste pe piata la cel mai bun raport pret – calitate. Materialele folosite, compresorul utilizat, precum si dotarile acestui model justifica pretul sau.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply