Beko RCNA400E21DZW

Producatorii de dispozitive precum frigidere, lazi frigorifice sau combine sunt cat se poate de creativi atunci cand vine vorba de un stil de viata sanatos. De ce spunem asta? Deoarece au reusit sa creeze produse care reusesc sa pastreze gustul proaspat al alimentelor precum fructe, legume sau verdeturi, dupa ce ele au fost asezate la rece. Asa cum se intampla si in cazul modelului Beko RCNA400E21DZW (cea mai buna oferta aici).

Beko RCNA400E21DZW

Despre Beko RCNA400E21DZW

De asemenea, au gasit modalitati inteligente de a preveni formarea bacteriilor care, de foarte multe ori, ajung in organismul uman, ele gasindu-se tot pe alimentele situate in frigider. De fapt, nu este deloc de mirare ca expertii spun despre frigidere sau combine frigorifice ca ar fi unele dintre cele mai murdare locuri din intreaga locuinta.

Beko RCNA400E21DZW
Combina frigorifica Beko RCNA400E21DZW, 344 l, Clasa A+, H 201 cm, Display electronic, Iluminare LED, Dozator apa, Alb

Insa, nu este si cazul modelului Beko RCNA400E21DZW, un produs care, pe langa functiile anti-bacteriene, contine si un dozator de apa, ideal pentru a va potoli setea. Dar haideti sa vedem despre ce este vorba.

Combina frigorifica Beko RCNA400E21DZW – un produs curat

Pentru cei care s-au saturat de gustul neplacut al fructelor sau legumelor si pentru cei care observat faptul ca verdeturile pe care le adauga in mancare se ofilesc imediat dupa ce au fost asezate in frigider, exista compartimentul EverFresh +, de la Beko, o dotare inovativa si eficienta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Ce face mai precis acest compartiment? Este ideal pentru a pastra aceste produse la temperatura si nivelul de umiditate optim. Practic, perioada de conservare este de trei ori mai mare in cazul unor astfel de produse decat in cazul combinelor frigorifice obisnuite.

Dincolo de aceasta dotare, va spuneam anterior de bacteriile si microorganismele daunatoare care ajung inevitabil pe produsele noastre. Insa, gratie tehnnologiei NeoFrost, bazata pe sistemele Active Dual Cooling si No Frost, proprietatile anti-bacteriene au rolul de a mentine nivelul optim de igiena in interiorul acestei combine.

Lor li se adauga si filtrul anti-mirosuri care reduce riscul aparitiei altor bacterii sau microorganisme. Este de fapt un filtru activ de carbon, care elimina mirosurile neplacute precum cel de peste sau ceapa. In felul acesta nu trebuie sa va faceti griji de produsele pe care le depozitati in frigider.

Dozatorul de apa este o alegere excelenta pentru cei care sunt preocupati de acest lichid atat de necesar vietii. El este situat in exterior si reprezinta necesarul de apa proaspata si rece. Totodata, faptul ca este situat pe usa combinei reprezinta un real avantaj deoarece utilizatorul nu este nevoit sa deschida usa acesteia de fiecare data cand are nevoie de apa. Functia Buzzer este si ea un plus si este utilizata pentru a avertiza utilizatorul ca a lasat usa deschisa.

Combina frigorifica Beko RCNA400E21DZW – aspect si dimensiune

Nu sunt foarte multe de spus despre aspectul acestei combine frigorifice, exceptand faptul ca ea are culoarea alba. Dimensiunea este de 201 x 59.5 x 65 cm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzie

Nu sunt foarte multe lucruri care se pot reprosa acestui model de combina frigorifica, cu exceptia faptului ca poate utilizatorii si-ar fi dorit ca ea sa fie dotata cu un numar mai mare de rafturi. In rest, aceasta se dovedeste o alegere excelenta. Volumul brut total este de 400 L. Frigiderul este incapator, insa este dotat doar cu trei rafturi, in timp ce congelatorul are tot trei.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply