Beko RCNA400E20ZGR

Dat fiind faptul ca, atunci cand vine vorba de alegerea unei combine frigorifice, se iau in calcul si detaliile legate de aspect, producatorii Beko s-au gandit sa imbrace modelul RCNA400E20ZGR (vezi cel mai mic pret) intr-o culoare mai putin tipica pentru astfel de dispozitive: rosu sangeriu.

Beko RCNA400E20ZGR deschis

Despre Beko RCNA400E20ZGR

Insa, dincolo de acest aspect, combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGR vine cu o multime de alte atribute smart pe care vi le vom prezenta si noi in acest material, incercand sa evidentiem eficienta acestui produs. Sa vedem despre ce este vorba.

Beko RCNA400E20ZGR
Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGR, 347 l, Clasa A+, H 201, Iluminare Led, Sticla rosie

O combina eficienta precum modelul Beko RCNA400E20ZGR nu inseamna doar design placut, ci si eficienta sporita. In cazul acestui model, aceasta este data de tehnologia NeoFrost ce se traduce prin sistemul Dual Cooling si No Frost, o dotare moderna a combinelor frigorifice. Mai precis, aceasta tehnologie inovatoare este responsabila pentru utilizarea eficienta a energiei si buna conservare a alimentelor de orice fel.

Beko RCNA400E20ZGR

Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGR – proprietati tehnice folositoare utilizatorului

Daca alte frigidere sau combine existente pe piata nu fac altceva decat sa inghete produsele depozitate in interiorul lor, modelul Beko reuseste sa se remarce prin performanta sporita, reusind sa raceasca alimentele, fara a le ingheta. In ceea ce priveste clasa de eficienta energetica, aceasta este A+ si aduce un consum cu 24% mai mic decat in cazul modelelor situate in clasa A.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Nu lipseste nici locul ideal pentru pastrarea fructelor, verdeturilor si legumelor, respectiv compartimentul EverFresh+. Acesta este un compartiment special unde temperatura si umiditatea sunt reglate de asa natura incat sa ofere acestor alimente conditiile optime pentru a fi consumate proaspete, chiar si dupa ce a trecut ceva timp de la depozitarea lor in interiorul combinei.

De asemenea, demna de mentionat este si functia anti-mirosuri. Ce face mai exact aceasta? Este folosita pentru a combate mirosurile neplacute din interiorul combinei frigorifice care apar inevitabil din cauza bacteriilor.

Si, apropo de bacterii, exista o functie de neutralizare care se ocupa special de eliminarea acestora, astfel incat ele sa nu ajunga pe alimentele pe care urmeaza sa le consumam. Dintre dotarile acestui model nu lipseste nici functia Buzzer al carei rol este de a-i avertiza pe utilizatori ca au lasat usa deschisa mai mult de un minut.

Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGR – design elegant

Culoarea rosie a combinei nu numai ca o ajuta sa iasa in evidenta, ci este si un atu pentru eleganta. Iar acest lucru este cat se poate de important, avand in vedere faptul ca un asemenea dispozitiv este primul care se remarca atunci cand cineva intra pentru prima data intr-o bucatarie. Insa asta nu este tot.

Combina are un volum net total de 327 L. Din acest total, 250 L ocupa frigiderul, dotat cu trei rafturi, iar 97 L congelatorul. Si, apropo de rafturi, in afara de cele 3 si compartimentul EverFresh+, mai exista inca patru suporturi pe usa frigiderului si un suport special pentru oua. Congelatorul este dotat si el cu trei compartimente.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pe baza informatiilor amintite anterior, se poate spune ca aceasta combina frigorifica este o alegere buna, exceptie fiind insa pretul care este destul de mare fata de alte modele din gama Beko cu proprietati asemanatoare. Dar designul este cel care face diferenta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply