Arctic AK60355NFEMT+

Unul dintre aspectele cele mai atractive la o combina frigorifica se refera la faptul ca aceste aparate pot avea capacitati cu adevarat mari, rezolvand instant problema spatiului pentru depozitarea alimentelor. Un model ca aceasta combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT+ (acum in promotie) e un exemplu bun in acest sens, dupa cum se vede din caracteristicile sale.

Arctic AK60355NFEMT+

Despre Arctic AK60355NFEMT+

Ceea ce trebuie sa verifici la o combina frigorifica este cat de multa energie electrica poate aceasta sa consume. In cazul acestui model de combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT+, nu trebuie sa ai aceasta grija, pentru ca aparatul face parte din clasa de energie A+, oferindu-ti un consum optim de energie electrica, precum si o reducere de 24 de procente a consumului, prin comparatie cu un produs asemanator care face parte din clasa A. Consumul energetic pe care il inregistreaza aceasta combina frigorifica intr-un an este de 331 de KWh.

Arctic AK60355NFEMT+
Combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT+, 321 l, H 201, No Frost, Fast Freeze XL Zone, Fresh Max 0°C, Display LCD, Clasa A+, Argintiu

Dispozitivul include Full No Frost. Acesta e un sistem de racire care impiedica formarea de gheata in cele doua compartimente ale aparatului, pastrand un nivel potrivit de umiditate, folosind curentii de aer. Poti sa te bucuri de un confort mai bun pentru ca acest lucru indeparteaza nevoia de a mai realiza dezghetarea aparatului. Asadar, produsele tale alimentare vor fi mereu proaspete.

Arctic AK60355NFEMT+ inchis

Specificatii

Modelul de combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT+ are dimensiuni de 201 x 59.5 x 60 de centimetri (I x L x A), cu o greutate de 70 de kilograme. Aparatul are un singur compresor. Sistemul de racire folosit este cel deja mentionat, No Frost.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Clasele climatice de care dispune acesta sunt SN – T. Autonomia sa este de 17 ore, adica poate sa functioneze fara energie electrica in aceasta perioada. Nivelul de zgomot produs e de 43 de decibeli. Afisajul sau e de tip LCD.

Acest model de combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT+ are un volum net total de 321 de litri, volumul sau brut totalizand 355 de litri. Volumul net pentru congelator e de 90 de litri si volumul net pentru frigider e de 231 de litri.

Frigiderul acestui aparat are trei rafturi facute din sticla securizata, patru suporturi pentru usa si un compartiment pentru legume si fructe. Acesta dispune si de Zero Zone si de un sistem de dezghetare automat. Sistemul de dezghetare este automat si pentru congelator. Acesta are trei compartimente si o capacitate de congelare de cinci kilograme in 24 de ore. In plus, acesta include si Fast Freeze si XL Zone.

Designul acestui model de combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT+ este atractiv, aparatul avand culoarea Metal Look si fiind creat in stil standard. Deschiderea standard a usilor se face pe partea dreapta, dar acest lucru se poate schimba, usile fiind reverisibile. Manerul e incorporat. Modelul are un termostat reglabil si iluminarea interioara se face cu tehnologia ultra-moderna LED.

Ca functii, aceasta combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT+ se bucura de functia ECO, Holiday, de super congelare, de super racire, precum si de sistemul de avertizare pentru usa deschisa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Modelul de combina frigorifica Arctic AK60355NFEMT+ este perfect pentru orice casa si nici nu este scump, avand toate motivele pentru care sa-l cumperi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply