Arctic AK54270+

Achizitia unui aparat electrocasnic nu se face la intamplare, mai ales cand vine vorba de o combina frigorifica. Tocmai de aceea, trebuie sa va ganditi la capacitatea unui astfel de produs pentru a vedea daca se potriveste necesitatilor dumneavoastra. Un model cu o capacitate mai redusa, potrivita celor care nu au nevoie sa pastreze prea multe alimente, este combina frigorifica Arctic AK54270+ (acum in oferta).

Arctic AK54270+

Despre Arctic AK54270+

Aceasta combina frigorifica va fi usor de asezat langa celelalte aparate electrocasnice, culoarea sa fiind alba. Desi deschiderea standard a usilor este spre dreapta, puteti schimba oricand directia de deschidere a usilor, acestea fiind reversibile. Pentru un astfel de aparat electrocasnic, o greutate de 52 kg este potrivita. Potrivite sunt si dimensiunile sale, acestea (l x L x A) fiind de 170.5 x 54 x 60 cm.

Arctic AK54270+
Combina frigorifica Arctic AK54270+, 262 l, H 170.5 cm, Fast Freeze Zone, Garden Fresh, XXL Bottle, Clasa A+, Alb

Clasa energetica din care face parte acest model este A+, cea care va reduce consumul de curent electric. Are un consum energetic de 257 kWh/an, fiind destul de redus. Luand in considerare volumul net total al acestei combine frigorifice de 262 l, putem spune ca este indicat unei familii formate din 2 sau 3 membri.

Arctic AK54270+ inchis

Ce caracteristici tehnice include combina frigorifica Arctic AK54270+ ?

Arctic AK54270+ are un volum brut total de 270 l. Acest model include un congelator cu un volum net de 87 l. In ceea ce priveste frigiderul, trebuie mentionat ca are un volum net de 175 l. De asemenea, acesta este organizat destul de bine, ceea ce inseamna ca veti gasi mai usor alimentele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Mai exact, modelul de fata are 4 rafturi, acestea fiind realizate din sticla. Important de precizat este si sistemul sau de dezghetare automat. Si usa acestei combine are 4 suporturi, ceva mai multe fata de alte modele. Alaturi de aceste caracteristici se adauga si iluminarea interioara. Combina frigorifica Arctic AK54270+ are si un compartiment pentru fructe si legume.

O alta caracteristica de mentionat despre acest model este referitoare la compartimentele congelatorului, care sunt in numar de 3. Sistemul de dezghetare al sau este manual, acesta fiind unul bun. Cat despre capacitatea de congelare, trebuie mentionat ca este de 4 kg/24 h, alimentele fiind pastrate destul de bine.

Este echipat si cu termostat reglabil, de mare ajutor in vederea reglarii temperaturii. Daca aveti nevoie ca alimentele sa fie inghetate mai repede, puteti apela oricand la functia de super-congelare de care dispune acest model.

Si pentru ca aparatul electrocasnic sa fie protejat de microorganisme, acest model include si un sistem anti-bacterian. Fast Free Zone este tot o functie datorita careia alimentele vor fi congelate rapid. Fructele si legumele vor fi pastrate mult mai proaspete acum datorita compartimentului Garden Fresh. De asemenea, XXL Bottle este raftul special amenajat pentru a aseza sticlele de dimensiuni ceva mai mari pe care sa le luati oricand aveti nevoie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Suportul pentru oua si tava pentru gheata sunt 2 accesorii importante ale acestui model. Despre autonomia sa fara curent trebuie stiut ca este de 16 ore. Despre pretul combinei frigorifice Arctic AK54270+ trebuie stiut ca este accesibil, meritandu-si banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply