Arctic AK54305+

Diversitatea modelelor de combina frigorifica face ca alegerea unui astfel de produs sa aiba loc destul de greu, pentru ca multe dintre aceste produse sunt atractive, dar putine sunt si accesibile ca pret. Fa cunostinta cu modelul de combina frigorifica Arctic AK54305+ (cel mai bun pret doar aici), care iti ofera atat modernitate, cat si pret accesibil, intr-un singur aparat.

Arctic AK54305+ deschis

Despre Arctic AK54305+

Cu modelul de combina frigorifica Arctic AK54305+, organizarea este mai usoara ca niciodata. Acest aparat face parte din clasa de eficienta energetica A+, are rafturi ajustabile si o cutie pentru fructe si legume, lasandu-te sa utilizezi spatiul pentru pastrarea alimentelor intr-un mod cat mai convenabil. La aceste aspecte se adauga faptul ca aparatul are dimensiuni reduse, lasandu-te sa-l asezi chiar si intr-un spatiu care este mai restrans.

Arctic AK54305+
Combina frigorifica Arctic AK54305+, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Alb

Modelul de combina frigorifica Arctic AK54305+ face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna ca iti ofera un consum cat mai bun de energie electrica posibil, realizand o economie de cam 24 de procente, comparativ cu un aparat asemanator care face parte din clasa A. Astfel, te vei bucura de functiile acestui aparat usor, consumand foarte putina energie.

Arctic AK54305+

Detalii despre aparat

Dispozitivul are un volum net total de 291 de litri, volumul brut fiind de 305 litri. Volumul net pentru congelator este de 87 de litri, iar, pentru frigider, acesta este de 204 litri, incadrandu-l usor in categoria combinelor frigorifice spatioase.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

In ciuda volumului mare de care da dovada, acest aparat are dimensiuni de 181.4 x 54 x 60 de centimetri (I x L x A) si o greutate de 54 de kilograme, fiind destul de usor sa gasesti un loc pentru el in bucataria ta. Aparatul are un singur compresor si perioada sa de autonomie, adica perioada de timp in care poate sa functioneze fara curent, este de 16 ore.

Ca accesorii, modelul prezentat include un suport pentru oua si o tava pentru gheata. In schimb, ca functii si siguranta, modelul se face usor remarcat prin faptul ca are functia de super congelare si un sistem antibacterian.

Consumul e un aspect deloc de neglijat atunci cand vine vorba de combinele frigorifice, pentru ca acestea stau mereu in priza, ceea ce inseamna ca trebuie sa faca parte dintr-o clasa de eficienta energetica superioara. Acest produs indeplineste aceasta cerinta, avand un consum de energie de 267 de KWh pe an, facand parte, astfel, din clasa A+.

Frigiderul are patru rafturi din sticla, cu patru rafturi pe usa si un compartiment pentru fructe si legume. Sistemul sau de dezghetare este automat. Congelatorul are un sistem de dezghetare manual. Acesta are trei compartimente cu o capacitate de patru kilograme in 24 de ore. La acestea se adauga si un compartiment mare, denumit si Big Box.

Produsul are culoarea alba si deschiderea standard a usilor pe partea dreapta. Usile sunt reversibile, deci poti sa faci deschiderea pe partea stanga.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Tinand cont de aceste lucruri si multe altele, modelul de combina frigorifica Arctic AK54305+ e unul care isi va castiga usor locul in bucataria ta, avand si un cost de achizitionare mic.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply