Star-Light CF-157AP

Congelatoarele sunt produse destul de similare intre ele, la prima vedere, insa, daca le analizezi mai bine, observi cat de mari pot sa fie diferentele de volum sau de consum de energie electrica pe care pot sa la aiba aceste aparate. De exemplu, acest congelator Star-Light CF-157AP (cel mai bun pret doar aici) este unul dintre acele aparate care atrag usor atentia, pentru ca sunt de calitate superioara.

Star-Light CF-157AP deschis

Despre Star-Light CF-157AP

Dispozitivul acesta are dimensiuni de 142 x 55 x 55 de centimetri (I x L x A). Dimensiunile unui astfel de aparat sunt foarte importante, pentru ca acestea iti arata daca ai loc sa introduci aparatul in locul dorit sau nu. Din fericire, aceste dimensiuni nu sunt foarte mari, deci poti sa-i gasesti loc usor aparatului in locuinta ta.

Star-Light CF-157AP
Congelator Star-Light CF-157AP, 157 l, Clasa A+, 5 Sertare, H 142 cm, Alb

Modelul are un compresor si un agent de racire de tip R600a. Clasele climatice potrivite pentru acest congelator Star-Light CF-157AP sunt N si ST. Nivelul de zgomot produs de aparat atinge 42 de decibeli, deci e un aparat destul de silentios. Greutatea modelului e de 46 de kilograme.

Star-Light CF-157AP

Congelator Star-Light CF-157AP: ajutorul casnic

Acest congelator Star-Light CF-157AP are un volum net mare, de 157 de litri, volumul brut fiind de 170 de litri. Asadar, nu va mai trebui sa-ti faci griji vreodata pentru faptul ca produsele tale alimentare congelate nu vor avea loc in aparatul frigorific, deoarece 157 de litri sunt mai mult decat suficienti, pentru multi dintre noi.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest congelator!

Clasa de eficienta energetica in care a fost inclus modelul de congelator Star-Light CF-157AP este clasa A+, aceasta fiind o clasa superioara de energie, care denota un produs ce are un consum mai mic cu 24% decat un aparat similar, dar care este inclus in clasa A. De aceea, avand in vedere faptul ca aparatul probabil ca va sta in continuu in priza, e recomandat sa il alegi pe acesta, pentru ca este foarte eficient in consumul de energie.

Acest lucru se poate observa cu ochiul liber de catre oricine, tinand cont de faptul ca produsul are un consum energetic de 0.58 KWh pe 24 de ore si de 213 KWh pe parcursul unui an intreg. De aceea, poti sa iti alegi acest congelator pentru locuinta ta, pentru ca, fara indoiala, nu vei avea factura la energie electrica incarcata de el.

Frigiderul are trei rafturi. In congelator se afla cinci compartimente, cu o capacitate de congelare de zece kilograme in 24 de ore. Sistemul sau de dezghetare este manual.

Modelul de congelator Star-Light CF-157AP are culoarea alba si este creat in stil standard. Deschiderea standard a usii se face pe partea dreapta, dar, pentru ca are usi reversibile, acest aparat iti permite sa le schimbi sensul, acestea putand sa fie deschise, asadar, si pe partea stanga. Manerul usii este vertical.

Pe langa toate acestea, dispozitivul are inclusa si o perioada de garantie de 24 de luni, perioada ce poate fi extinsa, la cererea ta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acest congelator Star-Light CF-157AP este unul cu un pret foarte mic si care iti permite sa te bucuri de o congelare adevarata a produselor tale alimentare, fara niciun pic de efort din partea ta sau sa te temi ca nu vei avea loc suficient pentru ele.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply