Heinner HFF-160A+

Congelatoarele sunt produse frigorifice de care avem nevoie multi dintre noi, pentru ca aceste aparate ne pot oferi spatiul de care avem nevoie pentru congelarea produselor alimentare, fara sa-ti mai faci griji ca acestea nu vor incapea in congelatorul traditional. Un model ca acest congelator Heinner HFF-160A+ (vezi promotia de astazi) este ideal in acest sens, pentru ca are multe motive care sa te convinga sa il cumperi, dar si un pret foarte accesibil.

Heinner HFF-160A+ deschis

Despre Heinner HFF-160A+

Modelul acesta de congelator este atractiv, mai intai prin designul sau, acesta fiind un produs vertical, ceea ce inseamna ca va ocupa mai putin loc in locuinta ta, spre deosebire de un model care este orizontal si care necesita mai mult spatiu. Acest congelator Heinner HFF-160A+ are manerul incorporat si un termostat reglabil. De asemenea, acesta permite control mecanic al temperaturii din interior.

Heinner HFF-160A+
Congelator Heinner HFF-160A+, 160 l, Clasa A+, H 144 cm, 5 Sertare, Alb

Aparatul are culoarea alba, facandu-l usor de asortat cu restul camerei in care il asezi. Deschiderea standard a usii se realizeaza pe partea dreapta, dar, ca bonus modern, acest lucru se poate schimba, usile fiind reversibile, deci poti intoarce usa in asa fel incat sa se deschida pe partea stanga. Acest lucru se dovedeste a fi foarte util in cazul in care spatiul din jur nu iti permite deschiderea completa a usii pe partea dreapta, dar ai mai mult loc pe partea stanga.

Heinner HFF-160A+

Ce trebuie sa stii despre acest congelator

Dimensiunile pe care le are acest congelator Heinner HFF-160A+ sunt de 144 x 55 x 55 de centimetri (I x L x A), de aceea vei putea sa-l integrezi destul de usor in locuinta ta, fara mari probleme de spatiu, pentru ca aparatul, chiar daca are un volum marisor, nu ocupa mult loc.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest congelator!

Nivelul de zgomot produs de acesta este de 43 de decibeli, facandu-l sa fie un produs care face parte din clasa celor silentioase.

Volumul net total de care dispune modelul de congelator Heinner HFF-160A+ este de 160 de litri, cu un volum brut total de 180 de litri. Acest lucru inseamna ca vei avea loc suficient pentru a putea sa asezi aici toate produsele congelate de care ai nevoie, fara sa mai existe probleme cu lipsa de spatiu. Congelatorul acesta iti pune la dispozitie cinci compartimente in care sa poti aseza produsele congelate.

Un factor pe care nu trebuie sa-l neglijezi atunci cand cumperi un aparat electrocasnic, mai ales unul care urmeaza sa stea in priza permanent, ca un congelator, este sa afli din ce clasa de eficienta energetica face parte dispozitivul dorit.

Astfel, acest congelator Heinner HFF-160A+ iti ofera exact ceea ce vrei de la un astfel de aparat, pentru ca, avand un consum mic de energie, aparatul a fost inclus in clasa de eficienta energetica A+. Asadar, modelul prezentat este cu peste 20% mai eficient ca orice alt aparat similar care face parte din clasa A.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In ciuda faptului ca aparatul are atat de multe avantaje, acesta nu costa mult, ci, din contra, e un produs foarte ieftin, de aceea investitia in acest congelator Heinner HFF-160A+ este una pe care poti sa te bazezi pentru viitor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply