Samsung RB30J3100SA/EF

O bucatarie moderna nu este definita doar de o mobila cu aspect contemporan, ci, chiar si mai mult, de prezenta unor anumite aparate electrocasnice, care schimba nu doar aspectul bucatariei, ci si felul in care vei petrece timpul aici. De exemplu, combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF (pretul cel mai mic doar aici) face parte din acele modele cu adevarat performante, care schimba felul in care privesti un produs frigorific.

Samsung RB30J3100SA EF deschis

Despre Samsung RB30J3100SA/EF

Aceasta combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF dispune de sistem de racire No Frost, atat pentru frigider, cat si pentru congelator, de aceea e un aparat foarte modern. Sistemul acesta de racire e unul cu adevarat special, pentru ca foloseste curentii de aer pentru a nu se mai forma gheata in interiorul aparatului, asa ca nu va mai trebui sa faci dezghetarea sa.

Samsung RB30J3100SA/EF
Combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF, 311 l, No Frost, Clasa A+, H 178 cm, Metal Graphite

Acest produs are un volum net total de 311 litri si un volum brut total de 332 de litri, ceea ce incadreaza modelul in lista acelor combine frigorifice cu adevarat mari, care iti ofera tot spatiul de care ai nevoie in gospodarie, fara sa mai ai probleme, din acest punct de vedere, cu depozitarea alimentelor. Congelatorul are un volum net mare, de 98 de litri, in timp ce frigiderul are un volum net si mai mare, de 213 litri.

Samsung RB30J3100SA EF

Mai multe despre dispozitiv

Combina frigorifica este mereu alimentata de curent electric, de aceea trebuie sa ai in vedere sa alegi un model care sa fie consumatoare cat mai mica de energie electrica. Aceasta combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF totalizeaza un consum de 272 de kWh pe an, incadrand produsul in clasa A+; lucrul acesta inseamna ca aparatul prezentat e mai eficient ca altul similar, care face parte din clasa A, cu peste 24 de procente.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Frigiderul e alcatuit din patru rafturi fabricate din sticla securizata, patru suporturi pentru usa, dar si un compartiment pentru legume si fructe. Dupa cum s-a precizat, sistemul de dezghetare este automat, atat pentru frigider, cat si pentru congelator. Congelatorul are trei compartimente cu o capacitate superioara de congelare, de 12 kilograme.

Legat de designul acestui model de combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF, aparatul e facut din inox si are culoarea Metal Graphite. Deschiderea standard a usilor sale se realizeaza pe partea dreapta, dar, pentru ca dispune de optiunea de usi reversibile, poti sa schimbi acest lucru, facandu-le sa se deschida pe partea stanga.

Manerul este incorporat. Iluminarea interioara se face cu LED si termostatul este reglabil.

Ca accesorii, dispozitivul include o tava pentru gheata si un suport pentru oua. Aparatul are un singur compresor. Agentul de racire este R600a. Sistemul de racire este de tip All-Around Cooling. Modelul face parte din clasele climatice SN – N – ST.

Autonomia dispozitivului e de 20 de ore, adica poate sa pastreze la o temperatura buna alimentele aproape o zi, fara curent electric. Greutatea sa e de 66.5 kilograme, cu dimensiuni de 178 x 59.5 x 69.7 de centimetri (I x L x A).

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

E greu sa gasesti un aparat mai performant la un pret atat de accesibil ca aceasta combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF, de aceea nu trebuie sa eziti in cumpararea ei.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply