Beko DN161220X

Tehnologia moderna continua sa ne surprinda, chiar daca avem impresia ca nimic nu mai poate fi imbunatatit atunci cand vine vorba de performantele unui frigider.  Exista totusi diferente destul de mari intre modelele clasice, obisnuite, si cele de ultima generatie, care cuprind numeroase functii. Atunci cand cele mai inovative functii sunt implementate intr-un aparat frigorific modern si elegant rezulta o minunatie de frigider, cum este frigiderul cu doua usi Beko DN161220X (in promotie doar aici).

Beko DN161220X deschis

Despre Beko DN161220X

Acest model de frigider marca Beko se remarca prin numeroase functii, menite sa asigure un confort sporit cumparatorilor si sa le usureze viata, aducandu-le siguranta si eficienta. Una din functiile cu care impresioneaza in mod sigur este functia speciala Active Fresh Blue Light, care mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. In felul acesta, fructele si legumele pe care dumneavoastra le depozitati in frigider vor fi proaspete cu pana la 30% mai mult timp, fata de varianta depozitarii lor intr-un compartiment obisnuit.

Beko DN161220X
Frigider doua usi Beko DN161220X, 565 l, NeoFrost, Clasa A+, H 182, Inox Antiamprenta

Prin intermediul acestei tehnologii se asigura cele mai bune conditii de conservare, deoarece racirea se face cu ajutorul curentilor de aer ventilati care actioneaza separat in frigider si in congelator. Un rezultat direct al acestei tehnologii este prevenirea amestecarii mirosurilor in interiorul frigiderului. Totodata, tehnologia NeoFrost Dual Cooling restabileste imediat temperatura interioara in frigider dupa ce deschideti usa si ajuta la distribuirea uniforma a umiditatii. Veti avea de fiecare data legume si fructe proaspete chiar si dupa mai multe zile de depozitare.

Beko DN161220X

Tot ce iti doresti de la un frigorific

Pentru ca aerul rece sa fie distribuit uniform in interiorul aparatului frigorific, cei de la Beko au decis sa monteze un ventilator in compartimentul racitor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Atunci cand ne gandim la un frigider performant, implicit si rafturile acestuia sunt de inalta calitate. Cele cu care este inzestrat modelul Beko DN161220X sunt din sticla securizata, rezistenta, care poate sa suporte o incarcatura maxima de 25 de kilograme.

Datorita filtrului activ de carbon mirosurile neplacute sunt eliminate, iar aerul din interiorul frigiderului circula mai usor; in acest fel, se poate vorbi despre un nivel crescut de igiena, prin reducerea riscului de aparitie a bacteriilor. Veti manca intotdeauna alimente proaspete.

Afisaj electronic

Acest model de frigider detine control digital care va permite sa setati temperaturile interioare din congelator si din frigider si va ofera posibilitatea sa programati modul de fuctionare pe care il vreti.

Garnitura de pe usi, care este montata pentru etansare, are rol de protectie antibacteriana; aceasta contine aditivi speciali care au rolul de a preveni formarea bacteriilor.

Modelul de frigider cu 2 usi Beko DN161220X este special creat pentru cei care au nevoie de foarte mult spatiu pentru a depozita alimentele. Volumul net total este de 565 de litri, din care 426 de litri sunt destinati frigiderului, iar restul de 139 de litri sunt pentru congelator. Vorbim asadar despre un frigider spatios, incapator, cu 3 rafturi din sticla, 3 suporturi pe usa, un compartiment special in care puteti pastra legumele si fructele, un suport pentru oua si unul pestru depozitarea sticlelor.

Gospodinele vor fi cu siguranta foarte incantate de acest model Beko DN161220X si datorita faptului ca producatorul a alocat un spatiu atat de generos pentru congelator; capacitatea de inghetare este de 10 kg/24 de ore si, in plus, este si iluminat. Puteti depozita o cantitate destul de mare de carne sau legume/fructe congelate. La cumpararea acestui model mai primiti si o tavita pentru formarea cuburilor de gheata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Designul elegant si modern

Modelul de frigider cu doua usi Beko DN161220X are culoarea inox antiamprenta, manerul este pozitionat vertical, iar deschiderea usilor se face pe partea dreapta.

Producatorul turc Beko a conceput acest model sa reziste fara curent 22 de ore, astfel incat nu trebuie sa va ingrijorati daca ramaneti fara energie electrica cateva ore, aparatul functionand perfect chiar si in asemenea conditii, fara ca alimentele sa aiba de suferit. Consumul de energie este redus, tinand cont de dimensiunile frigiderului (182x84x75 cm), doar 458 de kWh/an, facand parte din clasa energetica A+.

Concluzii

Acest model impresioneaza prin marime, compartimentare foarte bine gandita, functii multiple si eficienta garantata. Este un frigider care se preteaza excelent atat pentru locuinte, cat si pentru restaurante sau chiar pensiuni. Veti avea mereu fructe si legume proaspete, alimente fara risc de contaminare cu bacterii, nu veti simti mirosuri neplacute, iar iluminarea cu LED va va ajuta sa vizualizati imediat tot ceea ce aveti in interior.

Frigiderul celor de la Beko poate fi cumparat la un pret foarte avantajos, tinand cont de calitatea acestuia, componentele sale si accentul pus pe performanta. Nu veti avea motive sa regretati alegerea facuta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply