Zanussi ZRT27100WA

Achizitia unui frigider cu doua usi reprezinta o alegere buna de multe ori, intrucat un astfel de model va ofera o organizare mai buna a alimentelor. Insa, pe langa acest aspect, un astfel de frigider mai trebuie sa fie si eficient, sa aiba un volum potrivit necesitatilor dumeavoastra, dar si alte functii utile. Un exemplu de model bun cu un volum potrivit familiilor mai restranse este frigiderul cu doua usi Zanussi ZRT27100WA (doar acum la promotie).

Zanussi ZRT27100WA deschis

Despre Zanussi ZRT27100WA

Referitor la partea legata de aspectul exterior, trebuie precizate mai multe detalii. In primul rand, este de culoare alba, insa nu inseamna ca va fi greu de curatat. In ziua de azi este imposibil sa nu va descurcati la acest capitol, existand tot felul de detergenti buni care fac minuni. De asemenea, veti scapa de grijile referitoare la deschiderea usilor frigiderului, care nu era potrivita spatiului.

Zanussi ZRT27100WA
Frigider cu doua usi Zanussi ZRT27100WA, 265 l, Clasa A+, H 159 cm, Alb

Acest model are usi reversibile, ceea ce inseamna ca se pot muta fie in stanga, fie in dreapta, fapt ce reprezinta un avantaj. In al doilea rand, acest frigider isi va gasi destul de usor locul in bucataria dumneavoastra, dimensiunile sale (l x L x A) fiind destul de potrivite – 159 x 54.5 x 60.4 cm.

Zanussi ZRT27100WA

Detaliile tehnice importante ale Zanussi ZRT27100WA

In primul rand, acest frigider din gama Zanussi este un model potrivit unei familii mai restranse sau daca nu faceti prea des provizii, volumul sau net total fiind de 265 l. Congelatorul detine o capacitate de 50 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Astfel, isi va permite sa aiba o capacitate de congelare de 4 kg/24 h. Frigiderul este disponibil cu un volum de 215 l. Este un model cu 2 usi, astfel incat acesta va fi mai practic si mai organizat.

Clasa de eficienta energetica este A+, aceasta aducand si ea un mare plus frigiderului. Consumul de curent electric va fi mai redus, iar banii dati pe facturi vor fi mai putini. Anual, acest consum va fi de 254 kWh/an. Avand 3 rafturi, veti putea aseza alimentele astfel incat sa le aveti la indemana. Rafturile din sticla vor conferi frumusete interiorului si se curata. De asemenea, atat suporturile de pe usa, cat si rafturile din frigider sunt detasabile, ceea ce inseamna ca le puteti da oricand jos pentru a le curata.

Zanussi ZRT27100WA – un frigider practic, cu un consum energetic redus

Consumul redus al acestui frigider se va datora si sistemului de dezghetare automat. In vederea gasirii mai usoare a alimentelor, va veti putea baza pe iluminarea interioara pe care o are frigiderul cu doua usi Zanussi ZRT27100WA. Lungimea cablului acestui model este destul de buna, fiind de 1.6 m.

De asemenea, picioarele acestui frigider sunt reglabile. Clasa climatica este destul de diversa, fiind de tipul SN-N-ST, acest frigider putand fi asezat in spatii cu temperaturi mai ridicate sau mai scazute.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Nivelul de zgomot pe care il emite acest frigider este de 40 dB, acesta nefiind un nivel prea ridicat. De altfel, acest model este dotat si cu un spatiu de depozitare, Space+, unde veti putea sa asezati mai multe alimente, astfel incat sa aveti oricand provizii. Frigiderul cu doua usi Zanussi ZRT27100WA are un pret destul de accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply