Whirpool BLF 9121 W

Este stiut faptul ca alegerea unei combine frigorifice nu este tocmai usoara, astfel ca trebuie sa va informati inainte cu privire la dotarile pe care este necesar sa le aiba un astfel de aparat electrocasnic. Insa, pentru a va usura munca, noi va recomandam un model ce detine trasaturi bune, aceasta fiind combina frigorifica Whirpool BLF 9121 W (vezi aici pretul in oferta).

Whirlpool BLF 9121 W deschis

Despre Whirpool BLF 9121 W

Aceasta combina frigorifica are un stil standard. De asemenea, mai are un design clasic, fiind de culoare alba. Daca nu va multumeste deschiderea sa standard spre partea dreapta a usilor, puteti schimba oricand sensul in care se deschid acestea, ele fiind reversibile. Manerul combinei frigorifice Whirpool BLF 9121 W este integrat. Greutatea de care dispune este de 75 kg. In vederea depozitarii sale, trebuie tinut cont si de dimensiunile sale (l x L x A), acestea fiind de 201.1 x 59.5 x 66.3 cm.

Whirlpool BLF 9121 W
Combina frigorifica Whirlpool BLF 9121 W, 370 l, Clasa A+, 6th Sense, H 201 cm, Alb

Nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere al consumului de curent electric, acest model fiind unul economic, deoarece apartine clasei de eficienta energetica A+. Poate va intrebati care este consumul acestei combine frigorifice. Aceasta combina frigorifica are un consum de curent electric de 321 kWh/an.

Whirlpool BLF 9121 W

Partea tehnica a combinei frigorifice Whirpool BLF 9121 W

Combina frigorifica Whirpool BLF 9121 W este o optiune tocmai buna pentru familiile medii si mari, avand un volum de 369 l. Despre congelator trebuie stiut ca are un volum de 111 l. Volumul de care beneficiaza frigiderul combinei frigorifice Whirpool este de 258 l. De asemenea, acesta are destul de multe rafturi, mai exact 5, care va vor ajuta sa organizati mai bine alimentele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Materialul rafturilor este sticla, aceasta oferind un aspect placut. De asemenea, trebuie mentionat si numarul suporturilor usii acestui model, acestea fiind 4. Prospetimea fructelor si legumelor se va datora compartimentului special pentru acestea. Congelatorului ii revin 3 compartimente.

In ceea ce priveste sistemul de dezghetare al frigiderului si al congelatorului, trebuie spus ca este diferit. Frigiderul are un sistem de dezghetare automat, iar congelatorul un sistem de dezghetare manual, ambele fiind potrivite. Avand in vedere capacitatea de congelare de 5 kg/24 h, veti putea pastra alimente in congelator cat pentru o familie. Vizibilitatea buna este conferita de iluminarea interioara de tip LED, care va economisi si consumul de curent electric.

Combina frigorifica Whirpool BLF 9121 W – un aparat electrocasnic indispensabil

Functia de super-racire va oferi o racire intr-un ritm rapid alimentelor, reducand si consumul de curent electric. Space Management va ofera flexibilitate rafturilor pentru a avea mai mult spatiu. De mentionat este si separatorul de sticle, acesta oferind siguranta si o temperatura ideala acestora. Aceeasi siguranta vor avea si ouale pe care le veti putea aseza in suportul special creat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Aceasta combina frigorifica face parte din categoria celor silentioase, avand un nivel de zgomot redus, de 38 dB. Sistemul de racire este static, avand un singur compresor. De altfel, controlul este electronic, setarile fiind usor de facut. In vederea alegerii locului unde il veti aseza, trebuie sa aveti in vedere clasa climatica pe care o are, aceasta fiind SN-ST. De asemenea, beneficiaza de o autonomie fara curent de 24 ore.  Combina frigorifica Whirpool BLF 9121 W are un pret avantajos.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply