LG GTF916PZPZD

Aparatul electrocasnic de mare utilitate intr-o locuinta este frigiderul. Fie trebuie sa achizitionati un model nou, fie v-ati mutat de curand si aveti nevoie de un astfel de aparat electrocasnic, trebuie sa va ganditi la modelul pe care doriti sa il cumparati. Astfel, daca apartineti unei familii numeroase, o achizitie indicata o reprezinta frigiderul cu 2 usi LG GTF916PZPZD (vezi oferta aici).

LG GTF916PZPZD

Despre LG GTF916PZPZD

Avand culoarea argintie, acest model se va potrivi destul de bine bucatariei dumneavoastra. O alta caracteristica de precizat este referitoare la materialul din care este produs frigiderul, acesta fiind inoxul. Manerul sau este exterior, iar deschiderea sa este standard. Marimea sa este destul de buna, avand dimensiunile (l x L x A) de 184 x 86 x 73 cm.

LG GTF916PZPZD
Frigider 2 usi LG GTF916PZPZD, 592 l, Clasa A++, H 184 cm, No Frost, Dozator apa, Smart Diagnosis, WiFi, Compresor liniar, Afisaj extern, Racire usa, Argintiu

O caracteristica importanta de mentionat este volumul pe care il include acest model. Astfel ca volumul net total al acestuia este de 592 l, ceea ce inseamna ca este un frigider incapator. De asemenea, congelatorul are un volum net total de 174 l, ceea ce inseamna ca va pastra destul de multe alimente.

LG GTF916PZPZD

Va veti bucura de un frigider spatios, ceea ce inseamna ca veti putea organiza alimentele cum va doriti. Mai exact, volumul sau este de 418 l. Insa, volumul brut total ajunge la 630 l. Dispenserul cu apa din componenta sa este si el util.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Informatii cu privire la domeniul tehnic al frigiderului cu 2 usi LG GTF916PZPZD

O performanta importanta a sa este sistemul de racire No Frost, atat pentru frigider, cat si pentru congelator. Insa performantele sale se pastreaza si in domeniul energetic, astfel ca se include in clasa de eficienta energetica A++, consumul de curent electric fiind scazut. De asemenea, consumul energetic este unul moderat, fiind de 330 kWh/an.

Frigiderul cu 2 usi LG GTF916PZPZD are in dotarea sa 3 rafturi pentru depozitare. Este un frigider destul de practic, avand in vedere faptul ca usa acestuia include 4 suporturi unde puteti aseza ce aveti nevoie. O caracteristica intalnita la acest frigider este faptul ca include 2 compartimente pentru fructe si legume. De asemenea, sistemul Fresh Box trebuie luat in calcul.

In vederea achzitiei acestui model, va trebui sa tineti cont si de faptul ca, atat frigiderul, cat si congelatorul includ un sistem de dezghetare automat. Referitor la congelatorul frigiderului cu 2 usi LG GTF916PZPZD, mai trebuie specificat si faptul ca dispune de 2 compartimente. De asemenea, datorita fluxului de aer multidirectional, congelarea si racirea alimentelor se va realiza in mod uniform.

Frigider 2 usi LG GTF916PZPZD – garanteaza prospetimea alimentelor

Iluminarea interioara va fi de mare ajutor in momentele cand veti cauta ceva in graba. Termostatul este reglabil, fiind de mare ajutor in vederea reglarii temperaturii. Acest aparat electrocasnic detine un compresor. De asemenea, clasa climatica este T.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

In plus, are un agent de racire destul de bun, acesta fiind R600a. Controlul sau se efectueaza electronic, acesta fiind usor. Nu este un frigider care sa produca mult zgomot, nivelul sau de zgomot produs fiind de 38 dB. De altfel, acest model rezista destul de mult timp fara curent electric, autonomia sa fara curent electric fiind de 15 ore. Cu toate aceste caracteristici, insa, frigiderul 2 usi LG GTF916PZPZD dispune de un pret destul de piperat.

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply