LG GTB583SHHM

Fiecare stie cat de important este un frigider pentru locuinta sa. Tocmai de aceea, acesta trebuie ales cu grija, astfel incat sa nu regretati apoi achizitia facuta. Pentru a va bucura de alimente proaspete, este necesar sa aveti in vedere detaliile referitoare la tehnologia de racire, zone fresh pe care ar trebui sa le includa. Un model bun din acest punct de vedere este frigiderul cu 2 usi LG GTB583SHHM (vezi aici cel mai mic pret).

LG GTB583SHHM

Despre LG GTB583SHHM

Un frigider de culoare alba se va potrivi intotdeauna unei bucatarii, tocmai de aceea si acest model include aceasta culoare. Se va deschide spre dreapta, fiind stilul standard. Dimensiunile sale (l x L x A) sunt putin mai mari fata de un frigider obisnuit, acestea fiind de 168 x 70 x 73 cm.

LG GTB583SHHM
Frigider cu doua usi LG GTB583SHHM, 410 L, No Frost, Multi-Air Flow, LCD, Fresh Zone, Smart Diagnosis, Compresor inverter, Clasa A++, H 168 cm, Alb

Acest frigider este prevazut cu un sistem performant de racire, mai exact No Frost. Despre acest sistem trebuie spus ca va ajuta ca alimentele sa nu inghete, ci doar sa fie pastrate reci. Din punct de vedere al spatiului, putem spune ca este suficient de mare, astfel incat sa poata incarca alimente cat pentru o familie numeroasa. Astfel ca volumul sau net total este de 410 l. Are si un congelator, acesta avand un volum de 115 l. Singur, frigiderul detine un volum de 295 l. Este si economic, intrucat apartine uneia dintre cele mai bune clase de eficienta energetica, aceasta fiind A++. Afisajul acestui frigider cu 2 usi este de tip LCD.

Cum este conceput frigiderul cu 2 usi LG GTB583SHHM din punct de vedere tehnic?

De asemenea, detine si senzori digitali. Pentru oua, alimente vegetale si sticla veti avea un container special unde le veti putea depozita. Un detaliu important de mentionat este referitor la rafturile acestui frigider, acest model incluzand 4 rafturi. Materialul des intalnit din care sunt realizate acestea este sticla securizata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Congelatorul este organizat in 2 compartimente, acestea fiind spatioase. Acesta are drept accesoriu Tava Icebox Twist Ice tava.

Este un model util si performant, avand in vedere functiile sale precum controlul umiditatii, Smart Diagnosis, Zona Fresh, dar si Multiair Flow. Functia Smart Diagnosis este o functie moderna, care va va ajuta sa aflati care sunt problemele pe care le are frigiderul dumneavoastra, astfel incat sa le puteti remedia. Zona Fresh se remarca prin prospetimea pe care o ofera fructelor si legumelor pe care le veti pastra in acel loc.

Frigiderul cu 2 usi LG GTB583SHHM – alimentele vor fi pastrate corespunzator

Tehnologia Multiair Flow dispune de un ventilator care va distribui aerul rece in interiorul frigiderului astfel incat acesta sa ajunga uniform la toate alimentele. In plus, beneficiaza de controlul umiditatii, astfel incat sa puteti regla temperatura in functie de alimentele pe care le veti aseza in frigider. De exemplu, fructele nu vor avea nevoie de o umiditate ridicata, insa verdeturile da.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Frigiderul cu 2 usi LG GTB583SHHM mai detine si o functie importanta, si anume cea de protectie pentru copii. Astfel ca nu va veti mai face griji in privinta accidentarii celor mici, acest model fiind bine gandit si din acest punct de vedere. Pretul frigiderului cu 2 usi LG GTB583SHHM este potrivit pentru orice buzunar.

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply