LG GSL760PZXV

Achizitia unui side by side nu este usoara, de cele mai multe ori intrucat trebuie sa aveti in vedere mai multe aspecte. In primul rand, trebuie sa fie organizat bine, sa aiba o capacitate mare, iar daca va orientati spre ceva mai modern trebuie sa va uitati la tehnologiile sale. O indicatie buna este modelul side by side LG GSL760PZXV (doar acum in promotie).

LG GSL760PZXV

Despre  LG GSL760PZXV

In primul rand, culoarea sa este argintiul, fiind o culoare buna. De asemenea, este un side by side realizat din inox, ceea ce va conta destul de mult. Manerul acestuia este incorporat, precum il au multe modele. Nu putea sa ii lipseasca nici iluminarea interioara, un astfel de model spatios avand neaparata nevoie de aceasta functie pentru a gasi in el alimentele mai repede. Greutatea acestui side by side este de 124 kg.

LG GSL760PZXV
Side By Side LG GSL760PZXV, 601 l, Clasa A+, Full No Frost, Dozator de apa, H 179 cm, Argintiu

In primul rand, despre acest side by side trebuie spus faptul ca functioneaza pe baza unui sistem de racire performant, acesta fiind No Frost. In ceea ce priveste afisajul sau, trebuie spus ca este de tip Display LED.

LG GSL760PZXV inchis

Trasaturile tehnice cu care este prevazut side by side LG GSL760PZXV

Nu se pune la indoiala faptul ca este un model incapator avand in vedere faptul ca are un volum net total de 601 l. Acesta este potrivit pentru a pastra mai multe alimente si mai mult timp. Clasa de eficienta energetica a acestui side by side este A+, aceasta fiind o clasa destul de economica. Congelatorul va pune la dispozitie un volum net total de 196 l. De asemenea, frigiderului ii revin 405 l, fiind un avantaj pentru familiile care depoziteaza multe alimente. De altfel, volumul brut total este de 668 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Consumul energetic al unui astfel de side by side este de 419 kWh/an. Este un model echipat si cu un dispenser pentru apa, dar si unul pentru gheata. O caracteristica importanta de mentionat este si sistemul de blocare pentru copii, astfel incat accidentele nedorite vor fi evitate.

Frigiderul este prevazut cu 4 rafturi ce vor suporta o cantitate destul de mare de alimente, avand in vedere faptul ca sunt realizate din sticla securizata. Tot 4 sunt si suporturile de pe usa frigiderului. Acest Side by side LG GSL760PZXV include si un compartiment pentru legume si fructe. Din categoria functiilor importante, trebuie precizat sistemul de dezghetare al frigiderului automat, acesta fiind economic. Congelatorul este impartit si el in 4 compartimente.

Side by side LG GSL760PZXV – reuseste sa va impresioneze

Importanta in vederea congelarii alimentelor este capacitatea de congelare pe care o are, a acestui model fiind de 12 kg/24 h. Utila este si functia vacanta (Holiday), acest aparat electrocasnic facandu-si treaba si dupa plecarea dumnevoastra, dupa ce ati setat aceasta functie. Moist Balance Crisper este acea functie care va mentine temperatura necesara pastrarii legumelor.

Este un model prevazut cu un compresor. Acest Side by side LG GSL760PZXV are o autonomie fara curent de 10 ore. Clasa climatica este T, putand fi asezat in locurile cu temperaturi putin mai crescute. Cat despre agentul de racire, trebuie specificat faptul ca este de tipul R600a. Nu este un side by side zgomotos, intrucat produce un nivel de zgomot destul de redus, acesta fiind de 39 dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Functia de super-congelare trebuie luata si ea in calcul intrucat acest proces va avea un timp mai scurt de congelare. Binevenita este si functia de super-racire, fiind potrivita pentru a raci o cantitate mai mare de alimente intr-un timp mai scurt. Nu in ultimul rand, mai are si un suport pentru sticle. Este un model pentru care va trebui sa platiti o suma ceva mare de bani pentru a-l achizitiona.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply