Hotpoint ENBGH19223FW

Potrivita unei locuinte spatioase, unde se gateste mult, iar nevoile de depozitare sunt destul de mari, este o combina frigorifica cu un volum mare de incarcare. Un astfel de model va fi exact ce va trebuie pentru pastrarea mancarii. Mai ales daca include si sisteme performante precum cel antibacterian sau Hygiene Advance. O indicatie in acest sens o reprezinta combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW (acum la cel mai bun pret).

Hotpoint ENBGH19223FW

Despre Hotpoint ENBGH19223FW

Dimensiunile (l x L x A) acesteia sunt destul de bune, fiind de 195.5 x 70 x 75.5 cm. Aspectul placut pe care il are aceasta combina frigorifica este oferit de materialul pe care il are aceasta, si anume inoxul, aceasta fiind si culoarea sa. Este dotata cu un maner vertical, insa deschiderea standard se realizeaza spre partea dreapta.

Hotpoint ENBGH19223FW
Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW, 450 l, Clasa A+, H 195.5, Full No Frost, Inox

Alimentele dumneavoastra vor fi pastrate la temperaturi cat mai bune, avand in vedere sistemul No Frost pe care il are atat frigiderul, cat si congelatorul acestei combine frigorifice. Este o combina frigorifica incapatoare, avand in vedere volumul net total de 450 l, fiind potrivita pentru familiile numeroase care depoziteaza destul de multe alimente.

Hotpoint ENBGH19223FW inchis

Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW – caracteristici ale partii tehnice

Acest volum este impartit astfel: 148 l apartin congelatorului, fiind un volum destul de mare. Frigiderul are si el un volum net total de 302 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Luand in considerare capacitatea de incarcare destul de mare pe care o are aceasta combina frigorifica, va avea si un consum energetic ceva mai ridicat, acesta fiind de 438 kWh/an. Rafturile frigiderului vor fi desul de spatioase, avand in vedere ca sunt doar 3. In plus, sunt concepute din sticla, fiind mai rezistente. Congelatorul mai are si el un avantaj, mai exact capacitatea de congelare, aceasta fiind de 18 kg/24 h.

Este o combina frigorifica igienica, avand in vedere sistemul antibacterian care face parte din componenta sa. Functia vacanta (Holiday) va va scapa de griji, intrucat aceasta setare este tocmai buna pentru momentele cand plecati de acasa si va avea grija de alimente. Alte cateva functii importante de mentionat sunt functia de super-congelare, dar si functia de super-racire.

Aceste doua functii isi vor face bine treaba atunci cand veti avea nevoie. Despre autonomia fara curent a acestui model trebuie precizat ca este de 17 ore, fiind o autonomie destul de ridicata, fata de cea pe care o au alte modele. Zgomotul produs de combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW are un nivel de 43 dB. Hygiene Advance este sistemul care va pastra curati peretii frigiderului. Acesta va include un tratament cu ioni de argint pentru a indeparta mucegaiul si bacteriile. De asemenea, veti avea asigurat si un raft pentru sticle, unde veti putea depozita diverse tipuri de bauturi, precum si sticlele de vinuri.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Mai trebuie spus faptul ca acest model include o tehnologie noua, denumita tehnologia Active Oxygen. Datorita acesteia, alimentele vor fi pastrate proaspete timp de 9 zile. De asemenea, nici bacteriile nu se vor mai forma, actionand si impotriva acestora. Despre pretul combinei frigorifice Hotpoint ENBGH19223FW trebuie spus ca este unul pe masura dotarilor pe care le prezinta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply