Beko RFNA312K21W

Aveti nevoie de un congelator pentru locuinta dumneavoastra si nu stiti care model ar fi mai indicat? Noi va oferim cateva informatii. Un model bun trebuie sa dispuna de tehnologie de racire de tip No Frost, sa aiba diverse functii, precum cea de congelare rapida, dar sa fie si eficient din punct de vedere energetic. Un astfel de model este si congelatorul Beko RFNA312K21W (doar acum in oferta).

Beko RFNA312K21W

Despre Beko RFNA312K21W

Culoarea acestui congelator este alba. De asemenea, stilul acestuia este standard, usile deschizandu-se spre dreapta. Insa acestea sunt reversibile, astfel incat le puteti schimba directia de deschidere oricand aveti nevoie. Este un congelator de dimensiuni potrivite (l x L x A), acestea fiind de 185.3 x 59.5 x 65 cm.

Beko RFNA312K21W
Congelator Beko RFNA312K21W, 277 l, NoFrost, 8 sertare, Clasa A+, H 185.3 cm, Alb

Acest congelator dispune de un sistem de racire bun, No Frost. Datorita acestui sistem, temperatura de racire va fi una constanta, fara a se forma gheata. In ceea ce priveste volumul sau, trebuie precizat ca este destul de incapator, volumul net total fiind de 277 l. De asemenea, volumul brut total este de 312 l. Este un congelator care nu consuma mult curent electric, intrucat apartine clasei de eficienta energetica A+ care va economisi curentul electric.

Beko RFNA312K21W inchis

Partea tehnica a congelatorului Beko RFNA312K21W

Despre consumul energetic trebuie mentionat ca este de 326 kWh/an. De asemenea, este un model organizat destul de bine, avand in vedere compartimentele pe care le are. Mai exact, acestea sunt in numar de 8, ceea ce inseamna ca veti putea aseza alimentele astfel incat sa le puteti gasi mai usor. Aceste rafturi suporta pana la 25 kg, ceea ce inseamna ca sunt rezistente.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest congelator!

Un alt plus este sistemul de dezghetare care este de tip automat. Acesta va economisi timpul de dezghetare, astfel incat sa nu stati prea mult pentru un astfel de proces. Veti putea aseza o cantitate destul de mare de alimente spre a fi congelate, acest model avand o capacitate de congelare de 16 kg/h. Congelatorul Beko RFNA312K21W este dotat si cu functia de super-congelare.

In plus, sistemul antibacterian va avea grija de congelatorul dumneavoastra, astfel incat microorganismele sa nu se acumuleze in interiorul sau, iar alimentele sa fie pastrate in siguranta. De luat in calcul este si sistemul de avertizare pentru usa deschisa. Accesoriul acestui model este tava sa pentru gheata. Acest congelator este pus in functiune de un singur compresor.

Despre sistemul de racire al acestui aparat electrocasnic trebuie spus ca este No Frost, acest sistem functionand pe baza unui aer rece care va pastra alimentele intr-o stare buna. Trebuie sa aveti in vedere si clasa climatica pe care o are, aceasta fiind SN-T, astfel incat sa stiti unde ar fi mai bine sa il asezati. Nu este un congelator prea zgomotos, nivelul sau de zgomot fiind de 42 dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Daca alimentarea la curentul electric se intrerupe, trebuie stiut faptul ca acesta are o autonomie fara curent de 18 ore. Termostatul reglabil este si el util, intrucat veti putea seta oricand temperatura de care credeti ca au nevoie alimentele. Congelatorul Beko RFNA312K21W are un pret piperat, insa merita sa faceti o astfel de achizitie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply