Bosch KGN39VW35

Pe langa functiile diverse pe care trebuie sa le aiba o combina frigorifica, aceasta trebuie sa beneficieze si de filtre impotriva mirosurilor si impotriva bacteriilor. Asa veti putea sta linistiti referitor la igiena produsului dumneavoastra. Aceste caracteristici le include si combina frigorifica Bosch KGN39VW35 (acum la reducere).

Bosch KGN39VW35 deschis

Despre Bosch KGN39VW35

Aceasta combina frigorifica este de culoare alba, fiind o culoare des intalnita. Datorita usilor reversibile si manerului vertical, aceasta combina frigorifica va putea fi asezata in locul pe care il doriti. Usile se deschid standard spre dreapta. Greutatea acestui aparat electrocasnic este de 87 kg. De asemenea, dimensiunile (l x L x A) de 203 x 60 x 66 cm il fac potrivit incaperilor medii ca marime.

Bosch KGN39VW35
Combina frigorifica Bosch KGN39VW35, 366 L, No Frost, Clasa A++, H 203, Alb

Sistemul de racire No Frost pe care il are aceasta combina frigorifica, respectiv frigiderul si congelatorul acesteia, reprezinta un mare beneficiu pentru alimentele dumneavoastra, acestea avand conditii de pastrare mai bune, fara depuneri de gheata.

Bosch KGN39VW35

Detalii tehnice despre combina frigorifica Bosch KGN39VW35

Despre consumul de curent electric trebuie mentionat ca este unul redus, intrucat beneficiaza de o clasa de eficienta energetica performanta, aceasta fiind A++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Este un model al carui volum net total este de 366 l, ceea ce inseamna ca va fi apreciat de familiile mari. Capacitatea de incarcare a congelatorului are un volum net bun, acesta fiind de 87 l. Un detaliu de mentionat este si volumul frigiderului, care este de 279 l, acesta fiind unul incapator. Luand in considerare clasa de eficienta energetica a acestei combine frigorifice, trebuie spus ca nu are un consum energetic ridicat, acesta fiind de 273 kW/h. De altfel, frigiderul este accesorizat cu 3 rafturi care au o rezistenta destul de crescuta, fiind realizate din sticla securizata. Are un sistem de dezghetare modern de tip No Frost, ceea ce reprezinta un atu.

De asemenea, in dotarea usii acestui model se vor regasi 3 suporturi importante pentru a depozita alimente de care aveti nevoie destul de des. Nu lipseste nici compartimentul pentru fructe si legume din dotarea sa. Privitor la congelatorul combinei frigorifice Bosch KGN39VW35, trebuie spus ca include 3 compartimente. Timpul de dezghetare va fi unul redus datorita sistemului de dezghetare No Frost care va dezgheta frigiderul.

Avand o capacitate de congelare de 14 kg/h, inseamna ca Bosch KGN39VW35 va congela destul de multe alimente. Sistemul Multi Airflow este acel sistem datorita caruia alimentele vor fi pastrate cat mai aromate timp indelungat. Astfel, aerul rece va fi distribuit de catre un ventilator in tot interiorul. In schimb, sistemul Vitafresh le va pstra cat mai proaspete.

Functiile pe care le include Bosch KGN39VW35 vor conta destul de mult in vederea achizitiei acestei combine frigorifice. Despre functia de super-racire trebuie spus ca va raci alimente intr-un ritm mai rapid. Este prevazut si cu functia de super-congelare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Filtrul impotriva mirosurilor va reusi sa curete interiorul de mirosurile neplacute. Fiind o combina moderna, va include si un sistem antibacterian, care va reusi sa protejeze aparatul de diverse bacterii. Sistemul de avertizare pentru usa deschisa se dovedeste a fi si el util. Daca temperatura este una prea ridicata, va exista un sistem de avertizare pentru a putea regla setarile potrivite.

AirFreshFilter cu filtru de carbon activ reprezinta un mare avantaj intrucat va absorbi mirosurile si va elimina bacteriile. Acest model Bosch KGN39VW35 dispune de picioare reglabile si picioare posterioare cu role. De asemenea, are un suport pentru sticle si unul pentru oua, de mare ajutor. Mai mult, sistemul de racire al acestui aparat electrocasnic este No Frost. Nu trebuie uitat nici compresorul pe care il are. Apartine clasei climatice SN-T. Este un model silentios, nivelul de zgomot fiind de 41 dB. Aceasta combina frigorifica are un pret usor ridicat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply