Whirlpool BSNF 9101 OX

Combinele frigorifice sunt cele mai performante aparate frigorifice pe care poti sa le gasesti intr-un magazin de specialitate in ziua de azi, dar nu toate se ridica la un anumit nivel de calitate pe care ti-l doresti, de aceea trebuie sa ai grija cu achizitionarea unui astfel de aparat. Modelul de combina frigorifica Whirlpool BSNF 9101 OX (cel mai bun pret doar AICI) este unul foarte performant, care nu te va dezamagi, deci poti miza pe el.

Whirlpool BSNF 9101 OX vedere deschis

Despre Whirlpool BSNF 9101 OX

Modelul de combina frigorifica Whirlpool BSNF 9101 OX are un design elegant, placut, facandu-l ideal pentru orice bucatarie, facand sa te simti mereu bine prin simpla sa prezenta in acea incapere. Aparatul are culoarea inoxului si este si realizat din acest material. Deschiderea standard a usilor se face pe partea dreapta, iar manerul este orizontal si integrat. Iluminarea interioara e asigurata de tehnologia LED.

Whirlpool BSNF 9101 OX
Combina frigorifica Whirlpool BSNF 9101 OX, 349 l, Clasa A+, 6 th Sense Fresh Control, No Frost, H 201, Inox

Dimensiunile sale sunt de 201 x 59.5 x 65.5 de centimetri (I x L x A). Aparatul are un compresor si produce un zgomot care atinge nivelul de 42 de decibeli. Clasa climatica din care face parte este SN-T. Produsul dispune si de ventilator. Greutatea aparatului este de 76 de kilograme. Fara curent electric, modelul poate sa functioneze timp de 16 ore. Cablul sau de alimentare are o lungime de 2.45 de metri.

Whirlpool BSNF 9101 OX eticheta

Avantaje ale acestui model

Sistemul de racire al frigiderului, dar si al congelatorului, este NO FROST. Pentru persoanele care nu stiu ce inseamna acest lucru, No Frost este o tehnologie care are grija ca aerul sa circule mereu prin interiorul aparatului, ceea ce inseamna ca nu se mai formeaza gheata si, implicit, nu mai trebuie sa-i faci dezghetarea odata la cateva luni, ca in trecut.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Volumul net total al modelului de combina frigorifica Whirlpool BSNF 9101 OX este de 349 de litri, ceea ce iti ofera, fara probleme, spatiu suficient pentru a depozita toate produsele alimentare de care ai nevoie. Congelatorul are un volum cu adevarat impresionant, fiind de 97 de litri, iar frigiderul este de 252 de litri.

Un lucru important in momentul in care cumperi o combina frigorifica este ca aceasta sa consume cat mai putina energie electrica posibil, mai ales ca este un aparat care sta mereu in priza. Pentru ca are un consum de curent electric atat de mic, modelul de combina frigorifica Whirlpool BSNF 9101 OX face parte din clasa A+, totalizand 325 de KWh intr-un an, ceea ce nu inseamna deloc mult.

Frigiderul are cinci rafturi din sticla si patru suporturi pe usa. Sistemul de dezghetare este automat. Congelatorul are trei compartimente pentru produsele congelate, cu o capacitate de congelare de patru kilograme in 24 de ore. Sistemul de dezghetare al congelatorului este si el automat, iar, ca si accesorii, in frigider ai un suport special creat doar pentru sticle.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Tinand cont de avantajele pe care ti le ofera aceasta combina frigorifica Whirlpool BSNF 9101 OX si pretul sau mic, achizitionarea sa este cea mai buna optiune pe care o ai la indemana, mai ales ca raport calitate – pret, de aceea trebuie sa profiti de moment si sa o cumperi chiar acum.

8 Total Score
Combina frigorifica Whirlpool BSNF 9101 OX: tehnologia No Frost

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 9101 OX - calitate buna, functii multiple la un pret foarte bun.

PROS
  • Finisaje foarte bune
  • 6th Sense Fresh Control
CONS
  • Congelatorul este cam mic
  • Nu are afisaj de temperatura
  • Doar usa este din inox, lateralele nu
User Rating: 3 (2 votes)
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply