Beko RDNE535E20DZM

Frigiderele sunt aparate foarte diverse in prezent, facand alegerea unui singur model sa fie destul de dificila. De aceea, dupa ce ti-ai stabilit bugetul in linii mari, trebuie sa te hotarasti si ce fel de functii vrei sa aiba acesta si la care esti dispus sa renunti, daca nu iti ajung banii. Alege un aparat ca acest frigider cu doua usi Beko RDNE535E20DZM (Vezi AICI cel mai bun pret) si nu va trebui sa renunti la nimic.

Beko RDNE535E20DZM vedere deschis

Despre Beko RDNE535E20DZM

Modelul de frigider cu doua usi Beko RDNE535E20DZM este unul foarte placut, din punct de vedere estetic, fiind un aparat pe care oricine ar trebui sa-l aiba in bucataria sa. Incepand de la culoarea sa, care este gri sidef, si pana la designul sau general, care include si un dispenser pentru apa, acesta este un produs cu adevarat remarcabil.

Beko RDNE535E20DZM
Frigider cu doua usi Beko RDNE535E20DZM, 471 l, Clasa A+, H 193, NeoFrost, Gri Sidef

Dimensiunile sale sunt de 193 x 70 x 69 de centimetri (I x L x A). Autonomia sa este de 15 ore, adica poate sa functioneze fara curent electric mai mult de jumatate de zi. Nivelul sau de zgomot este de 43 de decibeli. Sistemul de racire de care dispune este NeoFrost.

Beko RDNE535E20DZM vedere din fata

Modernitatea noilor functii iti fac bucataria minunata

Acest frigider cu doua usi Beko RDNE535E20DZM are un volum net total foarte mare, de 471 de litri, cu un volum brut total de 535 de litri, facandu-l un dispozitiv cu adevarat spatios si care nu iti va face probleme cu lipsa de spatiu in interior pentru produsele tale alimentare. Congelatorul are un volum net de 103 litri, frigiderul avand un volum net de 368 de litri.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Clasa de eficienta energetica in care este inclus acest frigider cu doua usi Beko RDNE535E20DZM este A+, ca urmare a faptului ca acesta nu are un consum deloc mare – intr-un an intreg, aparatul are un consum energetic de 397 KWh.

Modelul are un sistem de racire pentru congelator de tip NO FROST. Dispenserul de apa se afla in partea de frigider. Tot aici se mai gasesc si patru rafturi din sticla securizata si patru suporturi pentru usa, dar si un compartiment pentru legume si fructe. Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat.

Congelatorul acestui frigider cu doua usi Beko RDNE535E20DZM are doua compartimente si o capacitate de congelare mare, de sase kilograme in 24 de ore. Sistemul sau de dezghetare este foarte performant, fiind de tip No Frost, lucru care impiedica formarea de gheata in interior, deci alimentele tale nu se vor mai lipi intre ele.

Ca functii si siguranta, acest aparat se poate lauda cu functia de super-congelare, cea de super-racire, de un filtru impotriva mirosurilor, de un sistem antibacterian si de un sistem de avertizare pentru usa deschisa. Culoarea aparatului este gri sidef, iar iluminarea interioara este asigurata de becuri LED. Deschiderea standard a usilor se face pe partea dreapta, dar acestea sunt si reversibile, facand dispozitivul ideal pentru orice locuinta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pentru oricine isi doreste sa aiba in bucatarie un frigider modern, care sa se ridice la nivelul asteptarilor pe care il are, exista acest frigider cu doua usi Beko RDNE535E20DZM, pe care poti sa-l cumperi chiar acum din magazine.

Save

8.5 Total Score
Frigider cu doua usi Beko RDNE535E20DZM: noi functii in bucataria ta

Frigider cu doua usi Beko RDNE535E20DZM - un frigider modern care, cu siguranta, se ridica la nivelul asteptarilor tale. Raport calitate pret foarte bun.

PROS
  • Tehnologie NO FROST
  • Iluminare foarte buna
  • Incapator si bine proportionat
CONS
  • Temperatura indicata pe afisaj nu este cea reala din frigider
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply