Indesit TIAA12X

Avand in vedere lista mari de cumparaturi de care o persoana trebuie sa aiba grija, exista producatori care s-au gandit sa vina cu produse care pot fi deopotriva calitative, dar si cu un pret avantajos. In aceasta categorie este situat si frigiderul Indesit TIAA12X (vezi cel mai mic pret), un produs care vine cu caracteristici bune care il fac pe utilizator sa nu regrete alegerea facuta. Insa mai multe detalii o sa aflati daca veti continua sa cititi acest material.

Indesit TIAA12X

Despre Indesit TIAA12X

Este un frigider cu un design cat se poate de simplu, ceea ce il face usor de asortat. Culoarea este un alb murdar, fiind in acelasi timp si un atu foarte bun deoarece dispozitivul nu lasa la vedere urme de murdarie. Daca frigiderul este depozitat in bucatarie, acolo unde se gateste, probabilitatea ca el sa se murdareasca este destul de crescuta.

Indesit TIAA12X
Frigider Indesit TIAA12X, 313 l, Clasa A+, H 175 cm, Inox

Deschiderea dispozitivului se realizeaza standard, pe partea dreapta, manerul fiind incorporat. Dimensiunea nu este una foarte mare, fiind de 175 x 60 x 65,5. Usile sunt reversibile pentru a lasa utilizatorul sa se bucure de libertate si mai mare in cazul acestui dispozitiv.

Indesit TIAA12X inchis

Informatii tehnice referitoare la frigiderul Indesit TIAA12X

Controlarea temperaturii, o prima caracteristica pe care urmarim sa o evidentiem in cazul acestui frigider, se dovedeste foarte importanta. Temperatura de racire a alimentelor nu este mereu aceeasi. Uneori acestea au nevoie de o temperatura mai scazuta, pe cand, alte ori, aceasta poate fi setata cu cateva trepte mai sus.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

De exemplu, cand frigiderul este gol, iar proprietarul este plecat in vacanta, nu are niciun rost sa se pastreze o temperatura foarte scazuta pentru a nu genera un consum foarte ridicat.

Iluminarea interioara este si ea prezenta pentru a-l ajuta pe utilizator sa gaseasca imediat alimentele de care are nevoie. Functia antibacteriana Hygiene Control este cat se poate de eficienta pentru a preveni aparitia bacteriilor pe alimente.

Pentru buna functionare a intregului dispozitiv, compresorul face parte din clasa climatica N-ST si este de tipul R6000a. Autonomia frigiderului este de 22 de ore, iar nivelul de zgomot il situeaza in clasa dispozitivelor nu tocmai deranjante, fiind de 44 dB.

Demn de retinut este si faptul ca frigiderul face parte din clasa economica A+, ceea ce inseamna ca el are un consum destul de redus de energie. Mai precis, acesta este de 277 KWh/an. Volumul net al congelatorului este de 70 L, in timp ce volumul net total este de 236 L.

Frigiderul Indesit TIAA12X este dotat cu 4 rafturi de sticla, rezistente si incapatoare. Exista compartimente pentru legume si fructe, dar si 4 suporturi pe usa pentru diverse alte alimente. Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat, in timp ce cel al congelatorului este manual. Capacitatea de congelare este de 2 kg/24 h. Totodata, congelatorul dispune de un singur compartiment.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, se poate spune ca Indesit TIAA12X a fost fixat pe masura dotarilor de care dispune frigiderul. Nu este un pret mare, dar nici frigiderul nu poate fi catalogat drept o alegere de lux. Este un frigider bun, rezistent si economic, ideal pentru familie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply