Heinner HCF-N145A+

Daca nu aveti spatiu suficient in frigider, asta nu inseamna ca trebuie sa aruncati alimente sau sa renuntati la provizii. Nu, cel mai bine este sa investiti intr-o lada frigorifica si sa depozitati acolo tot ce aveti nevoie. Iar daca sunteti in cautarea unui model nu foarte costisitor, puteti alege Heinner HCF-N145A+. (vezi disponibilitatea)

Heinner HCF-N145A+

Despre Heinner HCF-N145A+

Dincolo de pretul mic, Heinner HCF-N145A+ este un produs care nu consuma mult. Tocmai de aceea, ea face parte dintr-o clasa de eficienta energetica foarte buna: A+. Lada include un compresor de calitate, care justifica rezistenta in timp a produsului. Numarul de kwh consumati anual este de doar 191.

Heinner HCF-N145A+

Lada frigorifica Heinner HCF-N145A+, 139 l, Clasa A+, 1 cos, Control mecanic, H 82.5 cm, Alb

Dimensiunile acestei lazi sunt bune, ele fiind de 72,6 c x 82 cm x 56,7 cm. Lada are o forma dreptunghiulara, fiind asemanatoare unei cutii de dimensiuni mai mari, cu capacitate de congelare si racire a alimentelor. Culoarea aleasa pentru acest model este alb.

Despre Heinner HCF-N145A+

Lada frigorifica Heinner HCF-N145A+ – un model economic

Citeste si despre Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153RL

Indiferent ca este vorba de peste, carne, fructe sau legume congelate, lada frigorifica Heinner HCF-N145A+ poate sa faca fata provocarilor. Si nu doar ca pastreaza bine alimentele, impiedicand deteriorarea lor, ci este capabila sa faca totul, desi are o dimensiune compacta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Asadar, ea nu va fi o povara in locuinta in care intentioneaza sa fie asezata, ci va fi pur si simplu ideala pentru cei care vor sa aduca un plus de spatiu petru alimentele lor. Ba mai mult, acestea sunt pastrate in conditii bune, ceea ce reprezinta un mare avantaj deoarece, in zilele toride de vara, alimentele se strica foarte usor.

Fiind un model economic, lada frigorifica Heinner HCF-N145A+ vine cu un mod de dezghetare manual. Chiar daca nu este vorba de un sistem automat, partea buna este ca procesul de dezghetare nu trebuie repetat prea des. Capacitatea de inghet este una potrivita, fiind de 13 lg/ 24 ore. Pana la urma, nu vorbim de o lada destul de compacta din punct de vedere al dimensiunilor. In orice caz, raportandu-ne la volumul total, putem spune ca cei 139 L sunt de ajuns.

Citeste si despre Samsung RS7778FHCSR

Dispozitivul de pastrare a alimentelor de la Heinner include si un cos, pentru a putea fi mai usor organizata, iar identificarea alimentelor sa nu reprezinte o problema pentru uilizatori, mai ales atunci cand se grabesc. Chiar daca este vorba de carne sau alt tip de alimente, acestea sunt intotdeauna pastrate in conditii optime.

Nivelul de zgomot nu este unul la fel de mare ca in cazul frigiderelor obisnuite sau al masinilor de spalat. Acesta se opreste undeva la 40 db, ceea ce reprezinta un real avantaj pentru utilizatori. In aceasta categorie intra cei care au copii sau cei pentru care somnul este deosebit de important.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asa cum a fost precizat inca de la inceput, modelul prezentat nu este altceva decat o lada economica. Tocmai de aceea, investitia este demna de luat in calcul. Desigur, ar fi fost bine daca ea includea si o functie anti-bacteriana care sa protejeze alimentele cu care intra in contact. Insa, daca va ocupati periodic de igienizarea lazii, nu aveti de ce sa va faceti griji.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply