Indesit LI8 FF2I X

Multe posibilitati sunt pentru a pastra in siguranta alimente sau produse pe care le folositi in momentul in care gatiti dar dintre toate nici unele nu sunt la fel de sigure precum utilizarea unui frigorific potrivit. O combina frigorifica Indesit LI8 FF2I X poate fi cu siguranta mai potrivita pentru orice locuinta si orice situatie iar asta inseamna si un spatiu de stocare mai eficient dar si conditii mai bune.(ACUM la reducere)

Indesit LI8 FF2I X

Despre Indesit LI8 FF2I X

O combina potrivita poate fi si din punct de vedere al designului pe care il are si al modului in care prezenta sa poate influenta bucataria si aerul din aceasta iar pentru Indesit LI8 FF2I X inseamna un design elegant si modern in acelasi timp.

Indesit LI8 FF2I X

Combina frigorifica Indesit LI8 FF2I X, 305 l, No Frost, Clasa A++, Sertare detasabile congelator, H 189 cm, Inox

Avand in vedere ca unii se pot lovi de ceea ce inseamna pret de achizitie totusi este vorba despre un model modern, un model nou si de incredere iar asta chiar si pentru o utilizare indelungata.

Despre Indesit LI8 FF2I X

La utilizarea Indesit LI8 FF2I X

Citeste si despre Samsung RB31FERNDB

Putem sa avem ceea ce inseamna rolul acestui model in orice bucatarie si acesta prin prisma posibilitatii de a gati utilizand atat produse proaspete cat si unele congelate. Pentru fiecare categorie de produse Indesit LI8 FF2I X aduce un anumit spatiu de stocare si veti avea frigiderul al carui volum este de 215l si congelatorul de 90l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Utilizarea spatiului interior poate depinde de acest volum, poate depinde si de ceea ce aveti voi nevoie dar si de utilizarea elementelor interioare din cele doua compartimente. In prima parte a frigiderului posibilitatile de utilizare depind si de elemente precum 3 rafturi din sticla foarte rezistenta, 4 rafturi pozitionate pe usa dar si compartimentul destul de incapator pentru fructe si legume.

Cei care au poate preferinte in ceea ce priveste pastrarea unui desert sau pastrarea unor alimente congelate fie ca este vorba despre fructe, legume sau poate inghetata pot sa se ajute de 3 compartimente dintre care doua sunt de tip Big Box. Daca este vorba despre conservarea unor alimente prin congelare atunci va fi importanta si capacitatea de congelare de 3kg in 24h.

Citeste si despre Sharp SJXG640MBE

Disponibilitatea acestui spatiu depinde si de partea constructiva a acestui model Indesit LI8 FF2I X iar ceea ce se poate observa destul de usor este faptul ca este un model putin mai impunator. Dimensiunea exacta este de 189 cm inaltime, 63 cm adancime si 60 cm latime iar pozitionarea mai trebuie sa vada si ceea ce inseamna spatiul necesar pentru deschiderea spre dreapta a celor doua usi.

Pornind de la partea de conditii de pastrare si modul de realizare al acestora avem ceea ce inseamna sistemul de racire cu care combina este prevazuta. Prezenta unui sistem si a unei tehnologi No Frost va permite sa stabiliti foarte usor temperatura dar in acelasi timp va permite si o intretinere mai usoara prin prezenta sistemelor de dezghetare automata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Rolul tehnologiei este si in partea de consum de energie electrica a Indesit LI8 FF2I X si asta pentru ca in urma unui consum mediu anual de 255 kWh se pozitioneaza in clasa de eficienta A++, dar ofera si o autonomie de pana la 17h.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply