Heinner HSBS-520NFX+

Pentru cei care isi doresc in locuinta lor un side by side, este indicat sa aiba unul care sa dispuna de o capacitate mai mare, fiind mai util. Un model performant este side by side Heinner HSBS-520NFX+.(oferta de AZI aici)

Heinner HSBS-520NFX+

Despre Heinner HSBS-520NFX+

Side by side din gama Heinner este de culoare argintie. Latimea sa este de 64.3 cm. De asemenea,are o adancime ce masoara ceva mai mult fata de alte model, fiind de 91 cm. Un astfel de side by side are si o inaltime de 178.6 cm.

Heinner HSBS-520NFX+

Side by side Heinner HSBS-520NFX+, 516 l, Clasa A+, Full No Frost, Display, H 178.6 cm, Inox Painted

Acest model de side by side include o suprafata realizata din inox. De asemenea, acesta include si un LCD. Incastrarea sa este standard si include 2 usi. Este necesar faptul ca frigider si congelatorul acestuia incorporeaza sistemul de racire de tip No Frost. Astfel, alimentele vor fi pastrate intr-un mod cat mai natural, fara ca gheata sa se depuna pe acestea. Este un model eficient din punct de vedere energetic luand in considerare clasa de eficienta energetica pe care o are, aceasta fiind A+.

Despre Heinner HSBS-520NFX+

Side by side Heinner HSBS-520NFX+ – ce avantaje detine acest model din perspectiva tehnica

Citeste si despre Arctic AD54240S+

Side by side Heinner HSBS-520NFX+ emite un nivel de zgomot de 43 dB. Are un volum net total de 516 l, ceea ce inseamna ca se va potrivi de minune unei familii mai mari. Drept urmare, puteti achizitiona acest model cu incredere, intrucat puteti sa aveti multe beneficii din punct de vedere la spatiului interior pe care il are.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Este un model cu multiple functii care vor oferi avantaje alimentelor, precum functia super congelare, dar si functia de super racire. Mai are si o functie de Super Cool si Super Freeze. Un aspect demn de luat in calcul este faptul ca include inteligenta artificiala, ceea ce inseamna ca va putea regla temperatura congelatorului, dar si a frigiderului.

Astfel, cea a frigiderului va fi reglata automat la -18o C, iar cea a frigiderului la 40 C. De asemenea, mai dispune de un sistem audio pentru semnalarea usii deschise. Ca si tehnologie, acesta dispune de Multi Air Flow. Energie consumata de acesta timp de un an este de 411 kWh. Atunci cand va hotarati sa il depozitati intr-un loc, trebuie sa tineti cont de clasa climatic a acestuia, care este SN, ST, N. De asemenea, este necesar de precizat si faptul ca are un agent de racire de tip R600a.

Citeste si despre Star-Light FTTM-113AP

Frigiderul dispune de un volum de 339 l, astfel ca, este un model generos din punct de vedere al spatiului interior. Rafturile sale sunt in numar de 4, ceea ce inseamna ca se va organiza destul de bine din punct de vedere al spatiului sau interior. Cele 5 rafturi ale sale de pe usa vor fi si ele de o utilitate ridicata, unde se vor putea depozita diverse alimente.

Dintre caracteristicile de mentionat ale frigiderului mai fac parte si compartimentul pentru fructe si legume, dar si sistemul de dezghetare al acestuia care este unul automat. Rafturile pe care le are sunt de sticla. Congelatorului acestuia ii revine un volum de 177 l. Are o capacitate de inghet / 24h de 11 Kg si prezinta si 2 compartimente utile. Cabloul acestui model are o lungime de 2 m, ceea ce inseamna ca se vaputea conecta destul de usor la priza, la aceasta distanta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Astfel, modelul side by side Heinner HSBS-520NFX+ se numra printre cele nou aparute pe piata, fiind unul cu dotari moderne. Tocmai de aceea, si pretul sau este ceva mai crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply