Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA

O combina buna este cea care isi face treaba excelent. Totodata, este cea care vine cu un sistem de tipul No frost care nu ingheata alimentele, dar nici nu le usuca bine. Conform acestor dotari, o combina buna este Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA. (oferta de AZI aici)

Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA

Despre Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA

Whirpool este alba ca zapada si are un volum generos de 335 L. Dimensiunile sunt potrivite, ceea ce inseamna ca ea are loc si in camerele mai putin generoase din punct de vedere al spatiului. In plus, combina inseamna si alte detalii interesante pe care le veti descoperi pe marcursul acestui material.

Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA

Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA, 335 l, Clasa A+, Alb

Asadar, scopul nostru nu este sa va recomandam un produs oarecare, ci unul care merita. Mai ales ca efortul financiar nu este unul gata de va ruina bugetul.

Despre Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA

Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA – al saselea simt face diferenta

Citeste si despre Arctic ANFB276S+

Whirlpool isi dovedeste al saselea simt si atunci cand vine vorba de economisirea de energie. Drept urmare, nu este de mirare faptul ca ea sta bine la clasa de eficienta, facand parte din clasa A+. Nu conteaza ce alimente sunt asezate pe rafturile combinei, important este ca ea ofera rezultate de top in cazul racirii acestora.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Insa, Al Saselea Simt nu inseamna doar asta, ci si o multime de senzori inteligenti care detecteaza automat cresterile de temperatura, astfel incat sa ia masuri. Drept urmare, daca cumva usa de la combina este lasate deschisa mai mult timp, va dati seama de faptul ca atmosfera din interior se poate incalzi.

Dar aici intervine farmecul acesti combine. Ea isi activeaza senzorii si resutaureaza de pana la 5 ori mai rapid decat alte combine temperatura in interior. Iar in felul acesta, aliemntele beneficiaza de cele mai bune conditii.

Citeste si despre Arctic AK54305NFMT+

Vorbim in acest caz de alimente mai proaspete, mai sanatoase, mai aratoase. Ele nu capata un miros neplacut si nici bacterii care sa sporeasca alterarea lor. Ba mai mult, acestea sunt pastrate pana la 2 saptamani. Iar de acest lucru va puteti da seama numai privind alimentele.

Combinele Whirpool includ si dispenser pentru apa rece. Aceasta este pastrata proaspata si poate fi folosita orican utilizatorul are nevoie. Singura conditie este sa nu uitati sa-l umpleti. Puteti folosi apa pentru a va bucura de limonada rece, de sucuri proaspete sau pur si simplu de ea insasi. Stiti ca este recomandat sa consumati un pahar cu apa dimineata cand va treziti. Insa, aveti grija ca acesta sa nu fie foarte rece pentru a nu va inbolnavi. Chiar daca este vara si temperaturi sunt crescute, sezonul racelilor poate fi oricand in toi. Asa ca mare atentie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Whirlpool are o autonomie buna fara curent, de 24 de ore. In plus, pentru a va convinge cat este de economica, aceasta vine cu un consum de doar 308 lWh. Clasa climatica este un pic neobisnuita in cazul produsului, fiind de tipul T si N. Sistemul de racire este static, insa functioneaza perfect. Pretul nu este unul exagerat, ci unul potrivit. Aceasta combina include Al Saselea Simt, ceea ce determina cu siguranta o temperatura excelenta si un nivel bun de umiditate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply