Beko RCNA400E30DZXB

Combina frigorifica Beko RCNA400E30DZXB este genul de produs care vine nu doar cu un volum bun, ci si cu alte caracteristici superioare precum slim tank water dispencer. Acesta din urma este usor de folosit si permite pastrare rece a apei – o dotare pe care va garantam ca o veti adora pur si simplu vara. (oferta de AZI aici)

Beko RCNA400E30DZXB

Despre Beko RCNA400E30DZXB

Dincolo de asta, suportul pentru sticle este de tipul cromat, fiind creat pentru a optimiza spatiul. Displayul este moderna si include touch. Totodata, el permite programarea combinei, astfel incat ea sa adopte stilul pe care il vrea utilizatorul.

Beko RCNA400E30DZXB

Combina frigorifica Beko RCNA400E30DZXB, 351 l, Clasa A++, EverFresh+, H 201 cm, Argintiu

Credeati ca asta este tot? Ei bine, nu. Beko inseaman si alte compartimente bune precum Big Freezer. Acesta este spatios si este creat pentru alimente precum carnea.

Despre Beko RCNA400E30DZXB

Combina frigorifica Beko RCNA400E30DZXB – combina de care ai nevoie, pentru rezultate bune

Citeste si despre Daewoo MFRS-T30H3

Beko RCNA400E30DZXB vine in primul rand cu atributul de a fi o combina economica. Aceasta face parte din clasa A++. Acest lucru o face una dintre cele mai putin costisitoare combine, atunci cand vine vorba de factura la energie electrica. Multe dintre propsuele cu pret asemanator, fac parte din clasa A sau A+. Si, avand in vedere faptul ca suntem in sezonul esteival, o asemenea economisire este un mare plus pentru utilizatorii care vor sa pune deoparte bani si pentru vacanta. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca oricum intr-o locuinta moderna se gaseste mereu ceva de cumparat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Beko are un comportament special care nu doar ca este economic, dar este si bun pentru pastrat fructe si legume. Acesta seteaza automat atat temperatura, cat si nivelul de umiditate, astfel inccat alimentele sa fie pastrate in cele mai bune conditii.

Referitor la volum, nu putem spune decat ca acesta este generos. Vorbim de un volum de 351 L, ideal pentru a avea grija de toate alimentele unei familii. Si apropo de grija, producatorii Beko am inzestrat combina cu un sistem care duce la eliminarea bacteriilor si microbilor, astfel incat acestea sa nu afecteze alimentele. Intotdeauna trebuie sa tineti cont de aceasta dotare deoarece ea are legatura directa si cu mirosurile.

Citeste si despre Hotpoint E4DYAAXC

Tineti minte acele zile in care s-a intamplat sa uitati alimente in interiorul frigiderului, iar acestea s-au stricat? Ei bine, probabil ca ele au raspandit si un miros tare neplacut. Insa, pentru a putea face fata, acestor situatii, Beko RCNA400E30DZXB inseamna o combina cu o garnitura speciala. Combina se dovedeste un mare plus si pentru pastrarea starii de sanatate a copiilor, micutii fiind adesea mai sensibili decat adultii.

NeoFrost Cooling este un sistem de dipul Dual, care functioneaza pe baza atributelor Active Dual Cooling si No Frost. Acestea au rolul de a genera cele mai bune conditii de conservare, atat in congelator, cat si in frigider. Si totul se datoreaza unor curenti de aer care ajung in toate partile combinei.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Usile modelului Beko sunt reversibile, adica combina poate fi deschisa atat pe partea dreapta, cat si pe cea stanga. Beko are rafturi rezistente capabile de a sustine pana la 25 de kg. Balamalele laterale sunt rezistente si determina sustinere suplimentara. Active Odoor Filter nu lipseste dintre doatari si lupta impotriva mirosurilor. Tot neplisit este si compartimentul Zero care raceste rapid si bine alimentele, in interiorul sau.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply